IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Andrej MILOVIĆ: Milojko SPAJIĆU došlo je vrijeme, da svedemo račune– prekinimo mrcvarenje, predložite moju smjenu… (foto, video)

Ministar pravde Andrej Milović održao je vanrednu press konferenciju, sa koje je pozvao premijera Milojka Spajića ”da svedu račune, da prekinu mrcvarenje” . Milović je pozvao premijera i da predloži njegovu smjenu.

Bonus video: Vanredna Press konferencija – Andrej Milović Ministar pravde

Milović je rekao da su IBAR zakoni usvojeni jednoglasno i to šalje snažnu poruku. Naglasio je da se svima u Vladi i Ministarstvu pravde mora odati priznanje.“Crna Gora im to ne smije zaboraviti”, rekao je Milović.

Kazao je da odkad je stupio na dužnost trpi snažne medijske i političke udare.

“Agenda blaćenja i kriminalizacije uvezena je da se sruši ministar pravde, da bi se blokirao IBAR. Nijesam bio pošteđen ni od dijela PES- a, kome sam pripadao do februara. Posljedice toga počeli su da osjećaju i moji saradnici u Ministarstvu.

Po završetku sjednice parlamenta u četvrtak, arbitrarno je na Vladi tijesnom većinom odlučeno da se meni i mojm saradnicima zabrani u parlamentu da obrazlažemo zakone na kojima smo vrijedno radili. Iako smo prihvatili dan ranije tehnički mandat. Takav odnos prema meni mogu da razumijem jer je dio agende naručenih napada ali zašto prema mojim saradnicima, pitam se”, rekao je Milović.

Čitaj još:   Uhapšen dječak od 15. godina, izvršio je šest teških krađa: Uzimao telefone, alkohol, cigarete i novac... (foto)

Ministar pravde Andrej Milović održao je vanrednu press konferenciju

BONUS VIDEO: Ministar pravde Andrej Milović isključen iz PES-a

On je rekao da premijer Milojko Spajić i njegov šef kabineta koji o ovim zakonima znaju tek nešto više od naziva nelegitimno udaljavaju ministra pravde da bi dobili taster ministra, koji klima glavom.

“Ja sam pored ličnog dostojanstva i ponosa zadržao i interes države. Prećutao sam mučno isključenje iz PES-a iako sam bio u avionu za Brisel kada se to desilo. Dakle, u Podgorici PES je imao sjednicu Predsjedništva bez mog prisustva iako je o meni odličivano.

Došlo je vrijeme da Spajić i ja svedemo račune prije nego li njegovo toksično okruženje povuče sve ka ponoru”, ističe Milović.

“Spajiću želim da vam pomognem i pozovem vas da prekinemo ovo mrcvarenje. Stegnite petlju i uputite predlog da me Skupstina razrijesi kao ministra pravde”, poručuje.

Šta će reći plenum, vidjećemo, dodaje minsitar.

Poziva Spajića da, kako kaže, prekini više ovu farsu.

“Imaćemo što da kažemo, pogotovo ja. Vrijeme istine je tu i ono je pred nama”, zaključio je Milović.

Čitaj još:   SMRT ZAKUCALA NA VRATA, ITALIJANIMA I ŠPANCIMA: Otvorili joj vrata, šta uraditi da apokalipsa na zakuca nama... (foto)

izvor: standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more