IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZALJUBILA SE SANDRA U BOSANCA: Europska prvakinja supruga upoznala kad je imala 15 godina, ljubavna priča sa EDISOM Elkasevićem… (foto, video)

Najbolja hrvatska atletičarka “svih vremena” Sandra Elkasević, djevojački Perković, osvojila je sedmu uzastopnu zlatnu medalju na europskim prvenstvima u bacanju diska…

ZAGREB: Hrvatska, Sport, vijesti, ponedeljak, 10, 06. 2024…07: 42… ZALJUBILA SE SANDRA U BOSANCA: Europska prvakinja supruga upoznala kad je imala 15 godina, ljubavna priča sa EDISOM Elkasevićem… (foto, video)

Sandra i Edis vjenčali su se i s uzvanicima su dočekali 2024…

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Elkasević, djevojački Perković, osvojila je u subotu sedmu uzastopnu zlatnu medalju na europskim prvenstvima u bacanju diska.

Tome se upisala u povijest kao prva atletičarka sa sedam uzastopnih europskih zlata u istoj disciplini, a ovo je posvetila suprugu Edisu Elkaseviću.

“Izbacila sam emocije jer mi je ovo prva medalja pod prezimenom Elkasević, kao da je nova cura u gradu. Osvojila sam ih šest pod prezimenom Perković, a ovo je prvo za našu obitelj. Zlato posvećujem njemu”, rekla je Sandra nakon pobjede.

Sandra i Edis vjenčali su se prošle godine i s uzvanicima su dočekali 2024.

alt

Prije vjenčanja bili su u vezi više od 10 godina, a ovaj par dijeli i privatni i poslovni život. Bivši atletičar Edis Sandrin je trener od 2013. godine, a par se upoznao kad je ona imala 15 godina. U ljubavnu su se romansu upustili koju godinu nakon toga.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 28. januar 2019. godine

”S 21 godinu sam se ja nekako malo zaljubila u njega, on se zaljubio malo u mene. Tako je to nešto krenulo! Ja sam tada osvojila prvo olimpijsko zlato. Počeli su ti neki veliki uspjesi. Ja sam još bila dijete, ti se ne možeš sa 22 godine nosit sa olimpijskim zlatom i ponašat kao što se ponašam danas kad sam zrela i odgovorna, ti si mlad i lud, uzeo si olimpijsko zlato i partyjao bi do jutra, onda imaš tu osobu koja je tu u tvom životu ako ti odrastaš. On me zna i najbolju, i najgoru”, ispričala je jednom prilikom Sandra.

BONUS VIDEO: Sandra Perkovic Wins Fifth Discus Title | Berlin 2018 | Road To Munich 2022

Podsjećamo, Edis je rođen u Prijedoru 1983. godine. Bio je hrvatski rekorder u bacanju kugle. Osvajač je zlatne medalje u bacanju kugle na Svjetskom juniorskom prvenstvu 2002. u Kingstonu, gdje je pobijedio s novim svjetskim rekordom (21,47 m).

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 1. jun 2020. godine

BONUS VIDEO: Sandra Perković nekoliko sati prije vjenčanja: ‘Uživaj danas u svakom trenutku’

izvor iBalkan.net/ (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more