IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U VISOKOM: Petnaestogodišnjak za volanom izgubio kontrolu- Drugi maloljetnik smrtno stradao… (foto, video)

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu (8.6.2024.) u mjestu Goruša kod Visokog u kojoj je učestvovalo jedno putničko motorno vozilo marke Škoda Fabia teško je povrijeđen 16-godišnjak koji je ispao iz vozila.

U automilu su se nalazila dva maloljetna lica koja su krenuli u prodavnicu po sladoled, dedinim automobilom. Nažalost maloljetno lice je izgubilo život u Kantonalnoj bolnici.

Kako je potvrđeno portalu Crna-Hronika, za volanom se nalazio 15-godišnji vozač koji je iz još neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad svojim vozilom, ostvario kontakt sa zidnom ogradom te vozilo izvrnuo na bok.

Iz vozila je ispao 16-godišnji B.E. koji je hitno prebačen u Kantonalnu bolnicu u Zenici u kojoj je u danas nažalost izgubio život.

Ovu informaciju potvrdio je portparol MUP-a ZDK Samir Valentić.

Čitaj još:   DANILO Kalezić: Lekićeva vlada neće biti formirana, najveća prepreka DRITANOVA sujeta i pohlepa za vlašću...

“Nesreća dogodila u 15:50 ( 8.6.2024. godine) u mjestu Podvici – Goduša u kojoj je učestvovalo putničko motorno vozilo marke Škoda koje je izvršilo slijetanje sa kolovoza. Za volanom navedenog vozila upravljao je P.A. (15) iz Visokog dok je B.E. (16) priliko nesreće ispao iz vozila.”

BONUS VIDEO: Stravična nesreća na autoputu Ilijaš – Visoko: Poginuo 25-godišnji vozač (25.09.2017.)

izvor: SB

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   ANDRIJA Mandić može da izgubi crnogorsko državljanstvo, ako je srpsko stekao suprotno Zakonu, iako nema dokumenta Srbije... (foto, video)