IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI stravičnog napada: MAJKA udarala nastavnicu biologije, prijetila da će ubiti nju i njenu porodicu… (foto)

Majka učenika OŠ “Jovan Dučić” u Beogradu koja je napala i krvnički pretukla nastavnicu biologije, priznala je pred policijom da je završila kurs borilačkih vještina, piše Kurir.

„Majka je došla na otvorena vrata i pitala nastavnicu biologije zašto je njenom sinu zaključena dvojka, a ima prosek za trojku. Pritom, nije znala da se sabira i ocena iz prvog polugodišta“, ispričala je jedna učiteljica beogradske Osnovne škole „Jovan Dučić“ koja je u pratnji povrijeđene koleginice otišla u bolnicu.

Kaže da je nastavnica biologije, da bi riješila nesuglasice pozvala majku u kabinet. Ali, umjesto rješenja, došlo je do užasnog nasilja.

„Govorila joj je užasne stvari: ‘Ne znaš ti kučko ko sam ja, j**aću ti mater“, kaže učiteljica.

Onda je zapretila da će da ide kod direktorke što je nastavnica biologije podržala. Međutim, iznenada se vratila. Sa vrata je, kaže, počupala za kosu, oborila na pod i lupala glavom o pod.

„Pobiću ti porodicu“, vikala je bahata majka.

„Nećeš nigde više raditi, nećeš raditi u ovoj školi, zapamtićeš me, ne znaš ti ko sam ja. Pobiću ti porodicu“, govorila je ona.

Čitaj još:   MIRSAD Đerlek: Sada ne razmišljamo o trećoj dozi vakcine protiv koronavirusa... (foto i video)

Pošto je bio odmor, pozive u pomoć napadnute nastavnice niko nije čuo, pa je bijesna majka nastavila da se iživljava i govori: „Niko te ne čuje, ubiću te“.

Tek tada je nastavnica uspjela da se otrgne, jurila je do policajca, ali on nije bio tu. Zaposleni su zatim pozvali policiju koja je došla i uzela izjavu.

Povrede su strašne

„Koleginica ima kontuziju grudnog koša, a povrijeđeni su joj i list na nozi, ruka i ima ogrebotine“, kazala je jedna od koleginica povrijeđene nastavnice koja je u njenoj pratnji otišla u bolnicu.

Ona navodi da su svi prestravljeni i zgroženi onim što se dogodilo njihovoj koleginici.

Roditelji djece iz pomenute škole tvrde da znaju ko je žena koja ju je napala.

Kako su dalje naveli roditelji ove škole gdje se odigrao ovaj nemili incident, žena koja je napala nastavnicu biologije je kršna i sportski tip.

Danas bez nastave

Odlukom kolektiva O.Š. “Jovan Dučić” danas neće biti nastave u toj školi.

izvor: nova.rs

Čitaj još:   SARAJEVO: Eksplozija iza ponoći, policija traga za osobom koja je oštetila jedan ugostiteljski objekat na Baščaršiji... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more