IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKI Incident u Njemačkoj: Sin predsjednika Srbije, u središtu sukoba, osiguranje pokušalo da Danila VUČIĆA spriječi da se umiješa u… (foto, video)

Došlo je do žestokog obračuna u kojem se nije birao predmet kojim će se nanijeti šteta protivniku, a u svemu je htio sudjelovati i- Danilo Vučić

GELZENKIRHEN: Svijet, Sport, vijesti, ponedeljak, 17, 06. 2024… 08 52… VELIKI Incident u Njemačkoj: Sin predsjednika Srbije, u središtu sukoba, osiguranje pokušalo da Danila VUČIĆA spriječi da se umiješa u… (foto, video)

Ni dan nakon incidenta ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama.

DANILO VUČIĆ

Ne stišavaju se reakcije nakon incidenta u Njemačkoj. Gotovo svi mediji u regionu pišu o incidentu u Njemačkoj, kada su se navijači Srbije tukli s Englezima, a jedan od aktera je bio i sin Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije, Danilo Vučić.

Došlo je do žestokog obračuna u kojem se nije birao predmet kojim će se nanijeti šteta protivniku.

Na snimci koja se pojavila na društvenim mrežama vidi se kako Danilo Vučić pokušava uletjeti u sukob koji se odvija nekoliko metara ispred njega, ali spriječili su ga pripadnici “Kobri” koji su bili s njim kao osiguranje predsjednikova sina.

Ni dan nakon incidenta ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama.

“Tatin sin juri da se pobije sa navijačima Engleske ali Kobre mu ne daju! Kakav otac takav sin”, stoji u komentaru na X-u.

Čitaj još:   Sudija, neće da pošalje u zatvor, vozača koji je usmrtio troje ljudi... (foto)

Inače, Kobre su odred njemačke policije za specijalne namjene. Podsjetimo, i Aleksandar Vučić je u mlađim danima bio huligan Crvene zvezde. 

Žestoka je bila uvertira u večerašnji dvoboj Srbija – Engleska u Gelsenkirchenu.

Došlo je do prvih većih nereda na ovom Europskom prvenstvu u Njemačkoj kada su engleski huligani napali Srbe u jednom restoranu. Srpski tabloidi vrište o albanskim huliganima, iako su većina napadača bila Englezi što se jasno vidi iz nekih snimki.

Jesu li s njima bili i albanski huligani, moguće je i to.

BONUS VIDEO: Normalidad festiva entre las aficiones de Inglaterra y Serbia I MARCA

Došlo je do žestokog obračuna u kojem se nije birao predmet kojim će se nanijeti šteta protivniku, a u svemu je htio sudjelovati i – Danilo Vučić.

Sin predsjednika Srbije Aleksandra Vučića doputovao je u Gelsenkirchen bodriti reprezentaciju. Na snimci koja se pojavila na društvenim mrežama vidi se kako Danilo Vučić pokušava uletjeti u sukob koji se odvija nekoliko metara ispred njega, ali spriječili su ga pripadnici “Kobri” koji su bili s njim kao osiguranje predsjednikova sina. Inače, riječ je o odredu vojne policije za specijalne namjene.

Čitaj još:   TUGA I BOL U SARAJEVU- Dženaza ubijenom FARISU Pendeku, sutra na sarajevskom groblju Vlakovo... (foto, video)

BONUS VIDEO: La Policía de Hamburgo abate a un fan de la Eurocopa que les atacó con un hacha

izvor (SB)

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

GRK KOJI JE IZBACIO NOLETA: Sebi rekao MRTAV SAM, otac ga spasao SIGURNE SMRTI

OVO JE Životna priča tenisera Stefanos Cicipasa 19- godišnjaka je Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more