IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KOŠARKAŠ, SKOČIO SA ZGRADE,OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO…

Prema prvim informacijama, Andrej se oko četiri ujutru ubio skokom sa zgrade, u koju je došao poslovno. Kako se sumnja, navodno se na taj potez odlučio zbog kockarskih dugova…

JAGODINA:Regija, Sport, Košarka, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti… srijeda, 14.11.2018… 06: 59…KOŠARKAŠ, SKOČIO SA ZGRADE,OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO…

Mladić Andrej S. (26), čije je tijelo pronađeno u 4 ujutru između ponedeljka i utorka u Čočetovoj ulici u Jagodini, najverovatnije je izvršio samoubistvo.

Prema prvim informacijama, Andrej se oko četiri ujutru ubio skokom sa zgrade u Jagodinu, u koju je došao poslovno. Kako se sumnja, navodno se na taj potez odlučio zbog kockarskih dugova.

Njegovo tjelo pronađeno je na ulici, a policija je posumnjala da ga je neko udario kolima. Međutim, utvrđene su povrede glave i skočnog zgloba, tako da je najverovatnije riječ o samoubistvu, a u njegovom stanu pronađeno je oproštajno pismo.

Čitaj još:   Ukoliko se usvoje izmjene PUP- a: SPC će graditi sedam crkava u Podgorici... (foto)

Neposredno pred smrt na svom Fejsbuk profilu ostavio je jeziv status.

“Bog ne uzima ni dobrog ni zlog, već onog ko kasno ukoči. Zatvorite ih sve!”, napisao je mladić, a na kraju je stavio sliku kockice.

Kako se saznaje, Andrej se bavio košarkom i odbojkom dok je živeo Kraljevu, a povremeno je radio i sa ocem Brankom koji je odbojkaški trener i drži školu odbojke.

Kako nezvanično saznajemo, mladić je iz Kraljeva u Jagodinu došao poslovno i smijestio se u iznajmljeni apartman u zgradi u Čočetovoj ulici.

(iBalkan.net/Kurir.rs)

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši