IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DEVET MJESECI ZADRUGE: Kristina Kija pobjednica…

SUMIRALI SMO DA JE Nakon devet mjeseci, rijaliti Zadruga dobio pobjednika. Prvo mjesto sa preko 55% glasova je osvojila Kija Kockar i time kući nosi 50.000 eura. Drugo mjesto je pripalo Luni Đogani. Njih dvije su zajedno došle do studija u automobilu koji je pripao drugoplasiranoj. Podsjetimo, treće mjesto je osvojila Teodora Džehverović. Sloba Radanović se može pohvaliti četvrtim mjestom, dok je peto mjesto pripalo Miljani Kulić…

BEOGRAD  ( iBalkan.net ) Svijet, Ekonomija, četvrtak 21.06 2018, 13: 45… DEVET MJESECI ZADRUGE: Kristina Kija pobjednica…

PRATILI SMO ONOLIKO KOLIKO SMO SAMI PROCIJENILI INTERES U REGIONU, dakle poslije ljute borbe za glavnu nagradu Kija Kockar osvojila je prvo mjesto! Dvanaest takmičara našlo se u finalu popularnog rijalitija, a ovu sezonu definitvno je obiležio “ljubavni trougao” čiji su akteri bili Sloba Radanović, Kristina Kija Kockar i Luna Đogani…

U trci za pobjednika prve “Zadruge” našli su se: Kristina Kija Kockar, Luna Đogani, Sloba Radanović, Sara Reljić, Vladan Vojnović Vojke, Teodora Džehverović, Anđelo Ranković, Ana Korać, Milan Milošević, Miljana Kulić, Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija i Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića.

Nakon presjeka, najviše glasova publike imala je Kristina Kija Kockar. Ona je osvojila čak 55,14, dok se Luna našla na drugom mjestu sa 21,6 procenata glasova publike.

U samom finalu “Zadruge” našle su se ljute rivalke, Kija Kockar i Luna Đogani. Tri sata poslije ponoći zatvoreno je glasanje. Ubjedljivih 55.14 procenata glasova osvojila je Kristina Kija Kockar i ona je pobednica “Zadruge”. 21,6 procenata osvojila je Luna Đogani i ona je drugoplasirana.

Čitaj još:   MILAN GUROVIĆ, poznat po tetovaži"DRAŽE": Pretukao suprugu i ćerku, priveden u policiju, istraga u toku... (foto)

“Ne vjerujem, meni je ovo prosto nevjerovatno. Mnogo mi je drago jer ovo je glas naroda”, rekla je Kija. Kockareva je osvojila 50.000 eura.

Kiji je među privma čestitala mama Dragica, a nije izostala ni čestitka njenog supruga Slobe Radanovića.

Rezultatima pretposlednjeg presjeka, Teodora Džehverović je napustila rijaliti i zazuzela treće mjesto. Pored toga, i ona je osvojila “škodu”. Teodoru je sačekala majka Gordana koja je takođe učestovala u rijalitiju, kao i dečko Anđelo s kojim je započela vezu u rijalitiju.

“Ono što je Kija doživjela, zaslužuje nagradu”, rekla je Teodora kada je stigla u studio. Ona nije željela da komentriše previše ljubavni trougao. Smatra da su se svi ponašali po osjećaju.

“Sve što je bilo, bilo je, ovo je jedna lekcija više za njih i za sve nas”, zaključila je zadrugarka.

Poslije devetog presjeka “Zadrugu” je napustio Sloba Radanović. On je zauzeo četvrto mjesto, osvojio automobil ali i pjesmu. Prije nego što je izašao iz “Zadruge”, Kija i Sloba su se držali za ruke.

Opšti šok je uslijedio kada je Ognjen otkrio da je Sloba imao najmanje glasova. Mnogi si vjerovali da će se ljubavni trougao boriti za glavnu nagradu.

“Mislim da je ovaj rijaliti jedna potpuno druga dimenzija, ja sam želio sve da izbalansiram, nemam nikakav alibi za to što sam uradio. Bez veze je to što sam uradio, znam da sam uvijek imao najbolju namjeru”, rekao je Sloba kada je stigao u studio. On je priznao da je svijestan da je i Kiju, i Lunu povrijedio.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 14. oktobar 2023. godine

Veliki šef je riješio da i u finalnoj večeri obraduje zadrugare. Naime, po dva člana porodice od svakog zadrugara su ušli u Bijelu kuću. Takmičari su doživjeli šok kada su u rijalitiju videli svoje najmilije…

http://iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši