IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Fudbaleri FK Novi Pazar 1928 na korak su do ostvarenja svog dvanest godina dugog sna da se plasiraju u Zonu Morava

Fudbaleri FK Novi Pazar 1928 na korak su do ostvarenja svog dvanest godina dugog sna da se plasiraju u Zonu Morava. Pred njima je revanš meč baraža protiv ekipe FK Srbija iz Ilićeva kod Kragujevca na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.

Nakon što su u prvom meču na stadionu FK Sušica slavili rezultatom 1:0 pogodkom kapitena Bogućanina, u klubu svi veruju da je plasman u veći rang sve bliži. Ipak po rečima trenera Adnanan Nuredinovića upravo zbog toga nema mesta opuštanju.

– Maksimalno smo mobilisani, fudbaleri su ozbiljno i disciplinovano pristupili pripremama za ovaj meč koji u mnogome ima epitet istorisjki za nas. Očekuje nas ozbiljna i teška utakmica u kojoj imamo imperativ pobede pogotovu što se igra pred našim gledaocima. Naša je želja da se posle subotnjeg meča zajedno sa novopazarskim ljubiteljima fudbala radujemo velikom uspehu- dodao je Nuredinović.

Predsednik kluba Almir Šaćirović je naglasio da su Uprava FK Srbija i svi ljudi koji su organizovali i pratili prvu utakmicu baraža u Kragujevcu priredili fantastičan prijem za gostujući tim. – Potrudićemo se da ekipi FK Srbija priredimo doček u nadi da ćemo im se uspeti revanširati za sjajno gostoprimstvo koje su nam priredili u Kragujevcu i koristim priliku da im se zahvalim na tome.Na terenu neka pobedi bolji tim.Imamo veliku prednost koju smo ostvarili u prvom meču baraža i nadam se daćemo odigrati kvalitetan meč i da ćemo se radovati istorijskom uspehu FK Novi Pazar 1928-rekao je Šaćirović.

Čitaj još:   Adil Osmanović u Novom Pazaru: Vučić mora osuditi Dodikove izjave...

Atmosfera medju fudbalerima pred revanš meč baraža je izvanredna.

– Svi smo kao jedan svesni da ćemo eventualnom pobedom u revanš meču baraža staviti krunu na izvanrednu sezonu koju smoodigrali. Hemija u timu je sjajna, maksimalno smo koncentrisani na subotnji duel i prija nam pažnja kojom nas obasipaju ljubitelji sporta a posebno fudbala u Novom Pazaru. Pozivam navijače da dodju na tribine Gradskog stadiona i da nas bodre a mi ćemo se odužiti dobrom i borbenom igrom i verujem pobedom i plasmanom u veći rang- rekao je fudbaler Emir Jablaničanin.

Da li će posle velikog bljeska FK Jošanica koja je izborila povratak u Srpsku ligu Novi Pazar dobiti svog novog predstavnika u Zoni Morava pitanje je na koje ćemo dobiti odgovor posle i odlučujućih 90 minuta na Gradskom stadionu u Novom Pazaru u revanš utakmici.

Čitaj još:   Dr. infektolog LEJLA ĆERANIĆ: Majka 4 djece, jedina liječi ZARAŽENE u NOVOM PAZARU... (foto)

Prilog priredili- Fehım Feša Karıšık ı Senad Senko ı  Župljanın

http://www.ibalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši