IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Balačikić najbrži u Pazaru

Brdska trka u Novom Pazaru, druga po redu, završena je pobedom Dragana Balačikića, člana ASL Gaga Avala RT tima, ujedno i najuspešnijeg tima na vikendu u Novom Pazaru.

Sa svojom Hondom Civik bio je najbrži isred Alekse Radojkovića iz Auto Royal kluba i Uroša Brkića iz ASU Galaxa, inače prošlogodišnjeg pobednika. Staza ka manastiru Đurđevi stupovi duga je 2,7 km i po oceni vozača, jedna je od najlepših u Srbiji.

Specifična je po tome što praktično polazi iz šireg centra Novog Pazara i izdiže se na 670 metara nadmorske visine, do samog manastira, odakle se otvara pogled ka Kopaoniku i Goliji.

Boje Auto moto kluba Novi Pazar branili su, prvi put u istoriji grada, Edin Ujkanović i Aldin Isović, koji su privukli veliku pažnju domaće publike. Rezultat je bio u drugom planu.

Trku je otvorio gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac. Organizator Brdske trke u Novom Pazaru je Sportski auto karting savez Srbije i Grad Novi Pazar, uz podršku Sportskog saveza i Auto moto kluba Novi Pazar.

Čitaj još:   OPŠTA TUČA U CENTRU NOVOG PAZARA: MLADIĆ izboden NOŽEM... (video)

Organizator se podrudio da nastavi prošlogodišnju tradiciju, pa je vozač Dragan Balačikić, koji je izvozio najbrže vreme dobio novčanu nagradu u vrednosti od 500 evra.

U Novom Pazaru nastupilo je dvadeset sedam vozača iz petnaest klubova. Naredna brdska trka voziće se 28. i 29. jula na Košutnjaku.

Prilog pripremio-Senad Senko Župljanin

http://www.ibalkan.net/

NOVI PAZAR: Pronađeno tijelo RAMIZA Rožajca KOJI SE UTOPIO U TRNAVICI… (foto, video)

Pronađeno je tijelo Novopazarca Ramiza Rožajca za kojim se tragalo Read more

NOVI PAZAR: Pronađeno beživotno tijelo za kojim je tragala policija! SUMNJA SE NA UBISTVO?

NOVI PAZAR– Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave Novi Pazar, Read more

Komentariši