BEOGRAD Nikšićanin zbog droge likvidiran sa 30 metaka…

Nikšićanin Sava Stevanović (45), koji je ubijen pre dva dana u Žarkovu, žrtva je sukoba oko droge, nezvanično saznaju printani mediji u Beogradu… godinama prije njegovog odlaska u Švicarsku nizao je krivična djela, a protiv njega podignute su čak 23 krivične prijave zbog različitih djela…


BEOGRAD Region, Crna Hronika, nedelja 24.06. 2018, 11: 13… BEOGRAD Nikšićanin zbog droge likvidiran sa 30 metaka…

Kako saznaje jedan beogradski list, najvjerovatnije je likvidiran zbog neraščišćenih računa u Švicarskoj, a koji se odnose na drogu.

Prema njihovim saznanjima, Stevović je posljednjih desetak godina živio u Švicarskoj gdje je bio poznat tamošnjim istražnim organima zbog veze sa podzemljem u toj državi…

„Tamo se bavio poslovima sa drogom te je zbog toga izvjesno vreme proveo u zatvoru. Nakon odležane kazne on je pušten na slobodu i nedavno se vratio u Srbiju. Sumnja se da je ostavio neraščiščene račune sa kriminalcima u Švicarskoj te je zbog toga ubijen“, kaže izvor “Blica” upoznat sa istragom.

Čitaj još:   ŠOK ZA ŠOKOM, OPTUŽBA MINISTRA SIGURNOSTI:"Vrh MUP-a Republike Srpske diluje drogu"!!!

Godinama prije njegovog odlaska u Švicarsku nizao je krivična djela, a protiv njega podignute su čak 23 krivične prijave zbog različitih djela.

„Prva krivična prijava protiv njega podignuta je još 1995. godine kada je imao samo 22 godine. Nakon toga prijave su se redale jedna za drugom. Čak 12 krivičnih prijava odnosilo se na teške krađe, dok su ostale zbog droge, falsifikovanja, izazivanja opšte opasnosti, ali i oduzimanja vozila. Za mnoga od tih dijela on je osuđen, a svoje zatvorske dane provodio je po zatvorima u Srbiji – u Požarevcu, Sremskoj Mitrovici…“, kaže izvor “Blica”.

Ovaj Nikšićanin ubijen je na svega 10 metara od ulaza u zgradu u kojoj je živio sa porodicom u Žarkovu, oko ponoći.

Nakon egzekucije ubice su pobjegle u pravcu Vidikovca, gdje su zapalili BMW sa lažnim tablicama, kojim je počinjeno ubistvo.

Porodica ubijenog Stevovića juče nije bila raspoložena za razgovor. Njegova kuma kratko je prokomentarisala da Stevović nije bio kriminalac niti da je član neke grupe.

Čitaj još:   SRAMNA PORUKA IZ BEOGRADA: Vjerica Radeta, ''moralno dno'',slavi smrt Hatidže Mehmedović...

– On je odležao kaznu u Švajcarskoj i šta je tamo radio u to ne ulazim. Ono što je sigurno jeste da je on porodičan čovjek, koji se nikome u Srbiji nije zamjerao – kazala je njegova kuma.

Ubistvom Nikšićanina krvavi niz obračuna mafijaša na ulicama Beograda je nastavljen.

izvor agencije ( NN )

Komentariši