IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAŠNO Pucnjava u redakciji lista, petero mrtvih, napadač uhapšen…

Najmanje pet osoba je ubijeno, a nekoliko ranjeno u pucnjavi u zgradi redakcije lokalnog lista “Kapital gazet” u Anapolisu, glavnom gradu Merilenda, a zvaničnici su potvrdili da je napadač uhapšen…

Washington, Baltimore and Annapolis ( iBalkan.net ) Globus, Crna Hronika, petak 29.06. 2018, 06:  39 … STRAŠNO Pucnjava u redakciji lista, petero mrtvih, napadač uhapšen…

– Najmanje pet osoba je ubijeno, a nekoliko ranjeno u pucnjavi u zgradi redakcije lokalnog lista “Kapital gazet” u Anapolisu, glavnom gradu Merilenda, a zvaničnici su potvrdili da je napadač uhapšen. Policija je saopštila da je nekoliko osoba teže ranjeno, prenio je AP.

Motiv napada za sada nije poznat. Novinar “Kapital gazeta” Fil Dejvis tvitovao je da je napadač pucao na zaposlene kroz staklena vrata redakcije.

“Ništa nije toliko užasavajuće kao kada čujete kako neko puca na ljude dok se krijete ispod stola, a zatim čujete kako napadač puni oružje”, naveo je Dejvis.

Pucnjava se za sada tretira kao lokalni incident koji nije povezan sa terorizmom, saopštile su lokalne vlasti. Na licu mjesta su i agenti Federalnog istražnog biroa.

Čitaj još:   Švajcarci angažovali POLICAJCE da prate DELIJE, u meču sa Jang bojsom, došlo do velike tuče... (foto i video)

Portparol lokalne policije saopštio je novinarima da policajci rade sve što mogu da bi odveli ljude na bezbjedno i da moraju da utvrde da li postoji opasnost od eksplozije i eventualno drugih napadača, preneo je Glas Amerike.

Guverner Merilenda Leri Hogan naveo je u saopštenju da je “očajan zbog tragedije”, a o pucnjavi je informisan i predsjednik Donald Tramp.

Iz predostrožnosti, pojačane su mijere bezbjednosti ispred većih medija u Baltimoru i Njujorku.

Vlasnik lista “Kapital gazet” je medijska grupa Baltimor san…

izvor agencije ( iBalkan.net)

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši