BRAVO:PRVE ZLATNE MEDALJE NA MOSI I OBJE ZA EKIPU NOVOG PAZARA

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
 Danas nakon svečanog otvaranja MOSI u Priboju tradicionalno se je odigrala fudbalska utakmica između domaćina Priboja i Požege gdje  je domaćin pobjedio sa 2- 0 a  tradicionalno na poluvremenu su se održavale atletske trke na 1500 i 800m na kojima su poslije zaista uzbudljive završnice pobjedili atletičari iz Novog Pazara,  Elzan Bibić i Amela Terzić.
Uprvoj današnjoj trci na 1500 m za muškarce u posebo uzbudljivoj završnici prvo mjesto i zlatnu medalju osvojio je mladi atletičar iz Novog Pazara, Elzan Bibić.
Ništa manje nije bio uzbudljiv i finiš  trke na 800 metara za žene gdje se skoro do sam cilj nije  znao pobjednik. Zlatnu medalju je osvojila “zlatna” atletičarka  novopazarka Amela Terzić.

 

Čitaj još:   BRAVO: Elzan Bibić, osvojio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu za mladje seniore u Švedskoj...
Kao u stara dobra vremena danas a posebno večeras grad Priboj je prepun omladine, veselog žagora i pjesme na sve strane. 
Kao što i dolikuje organizatori su pored sportskih sadržaja, pripremili i  noće su rezervisane za muziku i zabavu, a večeras sportiste, goste i domaćine zabavljaće  ga Sergej Ćetković na Gradskom trgu dok u četvrtak uveče, gostuje Leksington bend u petak Dženan Lončarević a u subotu gostuje najveća regionalna zvijezda Halid Bešlić .
Prilog pripremio: Senad Senko Župljanin
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši