IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vozio sa 4,59 promila alkohola u krvi, dobio 30 dana zatvora

Saobraćajna policija u Malom Crniću sprovela je na trežnjenje vozača S. I. (35) iz okoline Petrovca na Mlavi, kojem je izmjereno čak 4,59 promila alkohola u krvi. On je izveden pred prekršajnog sudiju u Požarevcu, koji mu je, po hitnom postupku, odredio 30 dana zatvora, devetomjesečnu zabranu upravljanja motornim vozilom i 15 kaznenih poena.

Osim toga, njemu je dosuđena i novčana kazna od 120.000 dinara, prema najnovijoj izmjeni Zakona o saobraćaju.

 Kako smo nezvanično saznali, saobraćajni policajci su, za svaki slučaj, ponovili alkotest, jer vozač nije djelovao pijano, već je razgovjetno odgovarao na pitanja.

Ipak, i ponovljeno mjerenje pokazalo je isto – 4,59 promila.

Prema soptvenom priznanju, on je pio cijele prethodne noći, a prije sjedanja za volan popio je još dvije čaše “pelinkovca”.

Iako je imao visok nivo alkohola u krvi, nije nadmašio dosadašnjeg “rekordera”, D. D. iz okoline Žabara, koji je vozio sa 5,24 promila.

Čitaj još:   Fudbaleri FK Novi Pazar 1928 na korak su do ostvarenja svog dvanest godina dugog sna da se plasiraju u Zonu Morava

 Na drugom mestu je S. B. iz Petrovca na Mlavi sa 5,19 promila, dok je dva promila manje imala njegova sugrađanka V. S, koja u ovom poraznom bilansu drži prvo mjesto među ženama.

izvor: novosti.rs

Niti čuje niti vidi: Za DRITANA Abazovića oštre poruke Tanje Fajon nisu ništa negativno…

Postoji velika prijetnja da se pristupni pregovori Evropskoj uniji zaustave Read more

Komentariši