IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRAMNA IZJAVA MARIĆA O POBIJENIM SREBRENIČANIMA: “Donose mrtva tela, ko zna odakle…”!

Emisija “Ćirilica” koju uređuje i vodi Milomir Marić na srbijanskoj televiziji Happy, a koju preuzima i prenosi bosanskohercegovačka televizija ATV iz Banje Luke sinoć je za temu imala Srebrenicu…

BEOGRAD: Svijet, Crna Hronika, Politika, utorak … 10.07. 2018, 08: 19… SRAMNA IZJAVA MARIĆA O POBIJENIM SREBRENIČANIMA: “Donose mrtva tela, ko zna odakle…”!

Tu ništa ne bi bilo ni čudno da autori emisije prostor nisu dali ratnim zločincima da komentarišu genocid u Srebrenici, Vojislavu Šešelju i Vinku Pandureviću.

Autori emisije su tako odlučili da prostor za iznošenje svojih stavova i vrijeđanje žrtava, daju osuđenom ratnom zločincu Vojislavu Šešelju, Vinku Pandureviću, bivšem komandantu vojske RS-a koji je za zločine u Srebrenici osuđen u Hagu na 13 godina zatvora.

Čitaj još:   DRAMA POSLIJE ZLOČINA: Rođaci i komšije prijete da će demolirati kuću UBICE, policija na nogama...

Gost je i optuženi za ratne zločine Tomo Kovač. Njega je Sud BiH optužio za ratni zločin, ali je on nedostupan bh. pravosudnim institucijama.

No, osim Šešeljevih baljezgarija i prizanja da je srpska vojska pobila nedužne stanovnike Srebrenice, gledatelje je šokirala izjava urednika i voditelja Milomira Marića…

(S.B/ iBalkan.net)

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

Komentariši