IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAH I HOROR: Ruski mafijaš ZABETONIRAO ŽIVE SRPSKE RADNIKE u temelj zgrade!!!

Grupi radnika iz Srbije koji su izvodili građevinske radove u ekskluzivnom ljetovalištu Zlatni zaliv u gradu Anapi kod Sočija u Rusiji 2013. izgubio se svaki trag, a vjeruje se da su ubijeni i da iza toga stoji ruski mafijaš Sergej Zirinov…

MOSKVA, Anapi kod Sočija : Evropa, Region, Crna Hronika…19.07. 2018, 16: 39… STRAH I HOROR: Ruski mafijaš ZABETONIRAO ŽIVE SRPSKE RADNIKE u temelj zgrade!!!

Ruski državni organi Krasnodarske oblasti obustavili su istragu povodom nestanka grupe srpskih radnika za koje se vjeruje da su ubijeni, a zatim zabetonirani u temelje ekskluzivnog ljetovališta sjeverno od Sočija na obali Crnog mora…

Grupa radnika iz Srbije pobunila se što je morala da gradi lokalnu zgradu suda po nalogu ruskog tajkuna, i to za džabe – a onda su nestali. Posljednji podaci o njima datiraju iz 2013.

Ruski državni organi Krasnodarske oblasti obustavili su istragu povodom nestanka grupe srpskih radnika za koje se vjeruje da su ubijeni, a zatim zabetonirani u temelje ekskluzivnog ljetovališta sjeverno od Sočija na obali Crnog mora.

Sudbina grupe srpskih radnika koji su nestali u crnomorskom gradu Anapi i dalje je obavijena tajnom. Zvanična istraga je prekinuta nakon saznanja da se tijela radnika nalaze zalivena cementom u temeljima ekskluzivnog hotela, jahting kluba i marine Zlatni zaliv.

Čitaj još:   ŠOK: Javila se ELMA za koju su tvrdili DA JE UBIJENA

Naime, da bi se kompletirala istraga, mora se srušiti kompletan kompleks zgrada, od čega se odustalo, objavili su ruski mediji.

Najstariji podaci o nestanku i ubistvu radnika datiraju iz 2013. godine i uglavnom se odnose na njihovu pobunu protiv člana ruske mafije. Naime, ruski tajkun i bivši poslanik skupštine krasnodarske oblasti Sergej Zirinov naredio je Srbima da dok grade njegov kompleks hotela i jahting klub da za džabe sagrade i zgradu regionalnog suda. Kada su se pobunili, nestali su.

Poslije te afere, Zirinov je uhapšen marta 2013. godine za pokušaj ubistva. Kasnije je optužnica promenjena i Zirinov je optužen za razbojništvo i za ubistvo više osoba.

Osuđen je na 22 godine. Klan koji je Zirinov vodio, ubio je, između ostalih, i direktora sanatorijuma Mali zaliv Vitalija Sadovničija i njegovu suprugu jer su odbili da slušaju…

 

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 17. jul 2018. godine

agencije / http://iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši