IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZAGREB MALO BIZARNO Tompson otkrio zašto je bio u busu na slavlju viceprvaka SP…

SVAKAKO, da je i sama hrvatska javnost dobro podjeljena oko toga da li je kontraverzni pjevač koji u pjesmama veliča ustaštvo trebalo da bude u autobusu koji je prevozio “vatrene” od aerodroma do zagrebačkog trga, a kasnije i na samoj proslavi na kojoj je, bilo preko pola miliona ljudi…

ZAGREB: Kultura, Politika, Sport, Zanimljivost…19.07. 2018, 22: 39…ZAGREB MALO BIZARNO Tompson otkrio zašto je bio u busu na slavlju viceprvaka SP…

U Zagrebu je fudbalerima koji su osvojili drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji priređen nevjerovatan doček, ali najviše se priča o Tompsonu…

Tompsonova “pojava“ izazvala je oštre reakcije, kako u regionu tako i u dijelu hrvatske javnosti, koja smatra da kontroverznom pjevaču, koji je zabranjen u EU, nije mjesto na proslavi uspjeha reprezentacije i da je Hrvatska tako upropastila ugled i uspjeh reprezentacije, ali i same zemlje.

Marko Perković Tompson, koji je na kraju i zapjevao na proslavi na Trgu, za vijesti RTL televizije objasnio je zašto je bio u tom autobusu. Upitan ko ga je pozvao da bude u autobusu s reprezentacijom, rekao je da su ga zvali trener Dalić i reprezentativac Modrić.

– Oni su mi rekli da je želja svih igrača da putujem s njima do Trga. Ja sam ih pitao da li su sigurni- dodao je on.

Upitan je li bilo trenutka u kom je pomislio da je možda bolje da on nije tamo, ponovio je da je pitao igrače jesu li sigurni da žele da ide s njima.

Čitaj još:   PREHRANA i NAMIRNICE koje mogu POBOLJŠATI pamćenje i koncentraciju... (foto, video)

– Rekli su: Molim te, dođi. Znam da ima nekih priča, zašto da, zašto ne. Ali njih niko ne bi mogao da odbije. Nije vrijeme za negativnost – rekao je Tompson.

Novinarka mu je tada rekla da je, blago rečeno, bilo dosta negativnih kritika, pa ga je pitala kako to komentariše, posebno komentar u kom je on nazvan “fašističkim smećem”, a Tompson je odgovorio da to više govori o ljudima koji tako govore.

– Mislim da to sve govori o njima. Svako ima pravo na izjavu ili komentar, ali mislim da nema pravo da vrijeđa – dodao je.

Upitan jesu li igrači tražili “Čavoglave”, pjesmu koja je neslužbeno važila za himnu hrvatskih vojnih snaga za vrijeme rata u Hrvatskoj, i da li je on sam htio da je otpjeva, Tompson je rekao da bi bilo puno više pjesama da je za to bilo prostora.

– Oni su meni napomenuli sve moje pjesme. Vida je pjevao jednu moju staru pjesmu dok je ulazio na binu, da je bilo još prostora, bilo bi više pjesama – rekao je, a kada ga je novinarka upitala još jednom bi li pjevao “Čavoglave” da je bio drugi plan, odgovorio je da bi pjevao sve što bi oni tražili…

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 30. jun 2018. godine

 

http://iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši