IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRIŠTINA RTK GARANTUJE Uskoro rešenje misterije ubistva Olivera Ivanovića???

RTK je objavio da je Tači to kazao na konferenciji za medije, dan po povratku iz Brisela, sa nastavka dijaloga Beograda i Prištine na predsjednickom nivou, odgovarajući na direktno pitanje novinara…

PRIŠTINA: Region, Crna Hronika, Politika…20.07. 2018, 09: 49…PRIŠTINA RTK GARANTUJE Uskoro rešenje misterije ubistva Olivera Ivanovića???

Kosovski predsjednik Hašim Tači danas je najavio da će prištinske vlasti u “bliskoj budućnosti iznjeti opipljive rezultate” istrage ubistva Olivera Ivanovića, uz tvrdnju da će oni “izazvati glavobolju mnogima i na Kosovu i u Beogradu”.

RTK je objavio da je Tači to kazao na konferenciji za medije, dan po povratku iz Brisela, sa nastavka dijaloga Beograda i Prištine na predsjednickom nivou, odgovarajući na direktno pitanje novinara.

– Slažem se sa vama. Prošlo je šest mjeseci od ubistva Olivera Ivanovića.

Čitaj još:   BERLIN EP: Za Švajcarsku trči Ajla Del Ponte, kćerka Senade, snahe Carle Del Ponte!!!

Zabrinjavajuće je što ubice Olivera Ivanovića još nisu identifikovane – rekao je Tači.

On je naveo da prištinske institucije “aktivno rade na rasvetljavanju ovog ubistva sa međunarodnim vlastima”.

– One su imale kontakte i sa srpskim vlastima. Ovlašćenja su podjeljena. Kosovske institucije će u bliskoj budućnosti iznjeti opipljive rezultate, koji će izazvati glavobolju mnogima, i na Kosovu i u Beogradu- tvrdi Tači, prenosi Unmik u pres klipingu…

http://iBalkan.net

Komentariši