IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nedeljko Jovanović novi trener RK Novi Pazar

NEMA STAJANJA! Novi Pazar zaslužuje da bude rukometni grad! Nedeljko Jovanović je novi trener Rukometnog kluba Novi Pazar.
Ratnik i umetnik! Tako bi u najkraćem glasio opis umeća koji je tokom 17 profesionalnih sezona, širom Evrope i sveta, demonstrirao Nedeljko Jovanović Neđa.
Proslavljeni Neđa Jovanović je igračku karijeru počeo u Sinđeliću, a u Srbiji je još igrao i za Metaloplastiku, Partizan i Kolubaru. U inostranstvu je promenio mnogo klubova, a najviše je igrao u Nemačkoj i Španiji.
Osvojio je bronzane medalje na Svetskom prvenstvu 1999. u Egiptu, Svetskom prvenstvu 2001. u Francuskoj i na Evropskom prvenstvu 1996. u Španiji. Takođe ima i zlato sa Mediteranskih igara u Atini 1991. godine.
Igračku karijeru je završio 2010. godine i ušao u trenerske vode. Prve trenerske korake a kasnije i profi licencu Neđo je stekao u poznatim klubovima Španije.
U sezoni 2018/2019 će voditi tim Novog Pazara u Super Rukometna Liga Srbije
Posle silnih pregovora i puno obavljenih razgovora rukovodstvo RK Novi Pazar konačno je stupila u kontakt i vrlo brzo  našla zajednički interes i dogovorila saradnju sa Nedeljkom Jovanovićem.
U klubu se nadaju da će budući trener rukometaša Pazara svoje bogato internacionalno iskustvo preneti i na igrače Novog Pazara.
Prilog pripremio-Senad Senko Župljanin
Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši