STRAVA I HOROR: Djevojka izbodena u sudu u predjelu vrata, muškarac popio kiselinu…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Sedamnaestogodišnju djevojku u zgradi suda izbo muškarac, poslije čega je popio kiselinu. I djevojka i napadač su prevezeni u Klinički centar i nisu životno ugroženi, saznaje iBalkan.net…

NIS: Evropa, Crna Hronika…23.07. 2018, 13: 49…STRAVA I HOROR: Djevojka izbodena u sudu u predjelu vrata, muškarac popio kiselinu…

Muškarac je djevojku izbo perorezom u predjelu vrata ispred kancelarije na prvom spratu zgrade Višeg i Osnovnog suda u Nišu. Sud je na kratko bio blokiran, stranke nisu mogle da uđu, ali niko nije mogao ni da izađe, pa čak ni sudije.

Kako saznajemo,17- godišnja djevojka povređena je nožem, a zadobila je ubodnu ranu u predjelu vrata. Ona je prebačena u Urgentni centar u Nišu i kako kažu iz Hitne pomoći nije životno ugrožena. U Kliničkom centru Niš kažu da je s njom stigao i stariji muškarac koji je popio kiselinu i tvrdio da ju je on ubo.

Čitaj još:   ZENICA VELIKA TUGA: Klanjana dženaza malom ''lavu'' Arslanu Kulačiću...

Svjedoci ističu da su čuli vrištanje, ali ne znaju šta se tačno dešavalo. Vidjeli su samo puno krvi na prvom spratu zgrade Višeg i Osnovnog suda u Nišu.

Žrtva i napadač su stranke u postupku i nisu u krvnom srodstvu. Muškarac je perorez uspeo da provuče pored obezbeđenja kao sitninu u džepu.

Oboje se trenutno nalaze na dijagnostici…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši