IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EVO Kako putovati svijetom za ”0” KM ili EURA???

Svi smo mi ćuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno ? Da li je ovaj mit istinit ? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca? Naš mega tim istraživača besplatnog putovanja će vam predstaviti ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva sa vama!!! 

ISTANBUL: Region, Zabava, Zanimljivost…24.07. 2018, 22: 59… EVO Kako putovati svijetom za ”0” KM ili EURA???

Mega tim istraživača besplatnog putovanja će vam predstaviti ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva sa vama…

Turistički vodič, stjuardesa, radnik na kruzeru, putopisac… To su samo neka od zanimanja uz koja možete putovati i plaćati ta putovanja

Većina ljudi voli putovati i mnogi bi željeli upoznati i neke egzotične destinacije, ali, nažalost, za to nemaju novca. Kako stvari stoje u državi, teško da će se situacija promijeniti u dogledno vrijeme pa mnogi strahuju da će im snovi o putovanjima ostati zauvijek neispunjeni. No možda samo stvari treba promotriti na drugačiji način. Možda ne morate putovati tako da spavate u hotelu s tri zvjezdice, nego trebate odigrati mudrije – putovati i istodobno raditi! To je sve popularniji oblik putovanja za mnoge ljude – rade u stranim zemljama, a zarađeni novac koriste za razgledavanje znamenitosti i ljepota u tim zemljama. Ako se možete zamisliti u toj ulozi, onda će vam dobro doći prijedlog poslova uz koje možete putovati.

Sponsored Travelling 

Ovaj put glavna tema događaja je “Sponzoriranje putovanja”. Kako to rade poznati blogeri, Instragrameri, Youtuberi i ostali popularni mladi influenceri. Reklamirajte kompanije na vašim društvenim mrežama u zamjenu za besplatni smještaj, put i svašta nešto. Podijeliti ćemo s vama dobre ideje i savjete.

Festival volunteering

Plesni festival, glazbeni, filmski, kulturni, iznenadili bi se koliko festivala traži volontere. Zauzvrat nude, kartu, smještaj, a neki čak i hranu i volonterske dnevnice. Više o tome poslušajte na našem događanju.

Čitaj još:   Poznata pjevačica KATARINA GRUJIĆ u ljubavnoj vezi sa BOGATIM SEMIROM- KRIJE GA KAO ZMIJA NOGE

Hitchhiking

Način besplatnog putovanja / traženje prijevoznog sredstva koje se stječe tražeći ljude, obično strance, za vožnju u automobilu ili drugom vozilu. Zvuči zastrašujuće i opasno? Naš mega tim straživača besplatnog putovanja će vam reći svoje osobno iskustvo, savjete i trikove kako biste imali sigurno i dobro autostopiranje. Autostopiranje je više nego dobivanje besplatnog prijevoza, za neke je to stil života.

Postanite bloger putopisac

Ovo je idealna kombinacija – putujete svijetom i pišete o onome što vas oduševljava na putovanjima. Može li bolje? Naravno, kao i kod mnogih drugih idealnih stvari u životu, postoji i druga strana. Blogeri putopisci najčešće na putovanja kreću s vlastitim novcem, sponzori dolaze tek kasnije kad si izgrade ime, ali i brojnu publiku. Ako imate ušteđevine i želite se baviti time, ne oklijevajte, s vremenom će se vaša ljubav prema pisanju i putovanjima itekako isplatiti. Podsjetite se da je svaki početak težak, ali s vremenom će sve biti bolje.

Krenite čuvati djecu u strane zemlje

Želite vidjeti London, upoznati Ameriku i posjetiti Australiju? Možete se prijaviti za čuvanje djece u tim, ali i brojnim drugim zemljama. To je idealna prilika za sve one koji nemaju dovoljno novca da u vlastitom aranžmanu posjete željene destinacije. Na ovaj način spajate ugodno s korisnim – putujete, a usput čuvate djecu i zarađujete. Naravno, morate biti osoba koja zna jezik, ali i koja je odgovorna te zna kako treba čuvati djecu…

Studentski poslovi

Postoji sve više servisa koji nude razne poslove za studente. Najpopularnija su putovanja u američke gradove. Stvar funkcionira tako da se prijavite na servis koji vam onda traži posao ili si vi sami tražite posao. Kada ga nađete, putujete u taj grad, ali i razgledavate Ameriku. Iskustva pokazuju da studenti, unatoč poslu, imaju vremena i za uživanje u turističkim čarima.

Sezonski poslovi

Čitaj još:   BRAVO ZA HUMANOST Hasana Salihamidžića: Obradovao mnoge u Općini Jablanica... (foto, video)

U svakoj zemlji postoje određeni sezonski poslovi kada se traži već broj radnika. Primjerice, branje šparoga u Njemačkoj. To su poslovi koji ponajprije zahtijevaju fizički rad, a radi se mnogo sati. No svejedno ima vremena i da upoznate grad i zemlju u kojoj radite. Ako se ne bojite teškoga rada, a želite putovati, onda je ovo možda rješenje za vas…

 

http://iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši