IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Mišići u četrdesetim, je li ta želja ostvariva???

Je li potrebno biti u dvadesetima ako biste željeli postići svoju idealnu mišićavu figuru? 

ISTANBUL: Region, Zabava, Zanimljivost…24.07. 2018, 21: 59… Mišići u četrdesetim, je li ta želja ostvariva???

Dakako da ne. Postoje 3 jednostavna pravila koje biste trebali slijediti tijekom vježbanja kako biste postigli najbolje rezultate…

1. Držite se osnova
Nemojte previše razmišljati o treningu, jednostavno trenirajte. Vjerojatno će vam biti potrebno više vremena za oporavak, no osim ako nemate određenih zdravstvenih problema, ne trebate nikakvi poseban niz vježbi. Najveći problem obično je ukomponirati trening u dnevni raspored, ali ni to nije nešto što je nemoguće izvesti.

2. Ne odustajte
Najčešće se odustaje nakon prva 3 mjeseca vježbanja, zbog čega se od samog početka morate pobrinuti da imate razloga nastaviti jednom kad vas uhvati kriza i poželite odustati. Ako ne ide drugačije, objavljujte slike vašeg napretka na društvenim mrežama. Tako ćete osjećati potrebu da opravdate ono što radite i nastavite s onim što ste započeli (dakako, sve u granicama normale). Unaprijed planirajte treninge i odredite doba dana koje vam najviše odgovara. Budite uporni, a ako je moguće, trenirajte s prijateljem koji će vas poticati.

Čitaj još:   Preminuo legendarni fudbaler i bivši selektor JUGOSLOVENSKE reprezentacije ILIJA PETKOVIĆ

3. Uživajte 
Osim što ćete bolje izgledati, zahvaljujući vježbanju vaša izdržljivost će se povećati, zbog čega ćete se teže umarati, a razvit ćete i disciplinu koja će vam pomoći u drugim sferama života.
Sam proces vježbanja bit će mukotrpan, ali promjene koje ćete doživjeti bit će vrijedne toga. Vjerujte u svoj cilj i pokušavajte uživati dok se krećete prema njemu…

 

http://iBalkan.net

PREDHODNO SE ŽALILI: Sarajlije koje su iz avlija izbacivale snijeg na ulicu, bit će kažnjene… (foto, video)

Prethodnih dana nakon što su vozila Zimske službe u Sarajevu očistila ulice, nekolicina Read more

Komentariši