IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: DANAS GRMI, SIJEVA, A KIŠA NE POSUSTAJE…

Povremeni lokalni pljuskovi ponegdje praćeni grmljavinom su mogući u Bosni. Jutarnje temperature od 13 do 19, a dnevne od 24 do 33 °C…

SARAJEVO: Region, Putovanja… 25.07. 2018, 12: 59…SARAJEVO: DANAS GRMI, SIJEVA, A KIŠA NE POSUSTAJE…

Danas se u jutarnjim satima u našoj zemlji očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje tokom dana. Povremeni lokalni pljuskovi ponegdje praćeni grmljavinom su mogući su u Bosni.

U Sarajevu će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana su mogući povremeni lokalni pljuskovi. Jutarnja temperatura oko 16, a dnevna oko 24 stepena.

U četvrtak sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U drugom dijelu dana postupan porast naoblake u Bosni može donijeti lokalne pljuskove. Jutarnje temperature od 13 do 19, a dnevne od 24 do 34 °C.

Čitaj još:   SARAJEVO: Usvojeni amandmani demobilisanih boraca u FBiH...

U petak u Bosni pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini pretežno sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Poslijepodne i u večernjim satima u Bosni pljuskovi i grmljavina. U Hercegovini pljuskovi su mogući na sjeveru i sjeveroistoku. Jutarnje temperature od 14 do 20, a dnevne od 25 do 34 °C.

U subotu umjereno do pretežno oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom u Bosni. U Hercegovini lokalni pljuskovi i grmljavina očekuju se poslijepodne. Jutarnje temperature od 14 do 20, a dnevne od 25 do 33 °C.

http://iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši