IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: Vrijeme koje nas očekuje prvog dana vikenda…

Jutros je u Bosni pretežno oblačno vrijeme sa kišom i grmljavinom ponegdje na sjeveru i sjeverozapadu, a u Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda…

SARAJEVO: Region,Putovanja, Zanimljivosti, 28.07. 2018, 09: 52… SARAJEVO: Vrijeme koje nas očekuje prvog dana vikenda…

U Bosni se danas očekuje umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme. Nešto više oblaka u zapadnim područjima, gdje bi u prijepodnevnim satima moglo biti pljuskova i grmljavine.

Temperature zraka u 08 sati (°C): Bjelašnica 9; Ivan Sedlo 13; Bugojno 14; Livno, Sarajevo 15; Bihać, Jajce 17; Banja Luka, Grude, Sanski Most, Srebrenica, Tuzla 18; Bijeljina, Prijedor 19; Mostar, Trebinje 20; Brčko, Gradačac 21.

Danas će u Bosni preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U Hercegovini pretežno sunčano. Poslije podne se očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeverozapadni, a u Hercegovni, veći dio dana, slab do umjeren jugozapadni. Dnevne temperatura od 26 do 32, na jugu do 34 °C.

Čitaj još:   Tri grada na Balkanu, jutros među deset najzagađenijih u svijetu... (foto)

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana se očekuju kiša, pljuskovi i grmljavina. Dnevna temperature oko 26 °C.

U Bosni se danas očekuje umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme. Nešto više oblaka u zapadnim područjima, gdje bi u prijepodnevnim satima moglo biti pljuskova i grmljavine.

http://iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

Komentariši