ZENICA VELIKA TUGA: Klanjana dženaza malom ”lavu” Arslanu Kulačiću…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Na mjesnom mezarju u Nemili kod Zenice danas je klanjana dženaza i obavljen ukop preminulom Arslanu Kulačiću, dječaku koji se mjesecima borio s teškom bolešću, a preselio na onaj bolji dunjaluk 24. jula u istanbulskoj bolnicİ ACIBADEM…

ZENICA, NEMILA : Region, Zanimljivosti, 28.07. 2018, 07: 00… ZENICA VELIKA TUGA: Klanjana dženaza malom ”lavu” Arslanu Kulačiću…

Malom Arslanu je pri rođenju dijagnosticiran tumor na mozgu i operisan je na UKC-u Tuzla kad je imao samo četiri mjeseca. Tumor se vratio i ponovo je operisan u Turskoj, gdje je prebačen u januaru ove godine.

Građani BiH, ali i mnogi drugi ljudi, pokazali su solidarnost kada je trebalo prikupiti novac za liječenje i nesebično su pružali pomoć. Unatoč napretku ostvarenom u liječenju, Arslan je preminuo u istanbulskoj bolnici 24. jula.

Čitaj još:   ZENICA, HOROR: Djevojčica pala sa terase, poginula na licu mjesta...

“Naš lavić je preselio na Ahiret. Uzvišeni Stvoritelj je odlučio da je to rješenje najbolje za njega i hvala Mu na tome. Mi ćemo doviti za zdravlje sviju vas koji ste na bilo koji način bili uz nas i pomogli, Allah zna da smo iz toga crpili snagu i napajali se da izdržimo kroz najteže trenutke. A dragog Allaha molimo da zaslužimo Džennet i da se tamo sastanemo s našim Arslanom. Amin”, objavila je na drustvenim mrezama Arslanova majka Amira.

Građani BiH, ali i mnogi drugi ljudi, pokazali su solidarnost kada je trebalo prikupiti novac za liječenje i nesebično su pružali pomoć.

Dženaza malom Arslanu klanjana je ispred džamije u Nemili, a ukop je obavljen na lokalnom mezarju Dubovica kod Nemile…

Čitaj još:   DODIK ARLAUČE PO BEOGRADU: Cormackova i Inzko reagovali na izjavu o ezanu...

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši