IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BEOGRAD: Ubijen advokat koji je branio Miloševića i šefa mafije Luku Bojovića…

KO JE UBIJENI MIŠA OGNJANOVIĆ: Zvali su ga ĐAVOLJI ADVOKAT, bio je oženjen 23 godine mlađom misicom, a branio je šefa mafije Luku Bojovića!!!

BEOGRAD: Region, Crna Hronika, 29.07. 2018, 09: 00… BEOGRAD: Ubijen advokat koji je branio Miloševića i šefa mafije Luku Bojovića…

U pucnjavi, u ulici Antifašističke borbe na Novom Beogradu, kod restorana Novak, ubijen čuveni advokat Dragoslav Miša Ognjanović koji je branio i šefa mafije Luku Bojovića…

Jedna osoba je ubijena, a jedna ranjena u pucnjavi na Novom Beogradu, a prema još nezvaničnim navodima ubijeni čovek je advokat Dragoslav Miša Ognjanović…

U pucnjavi, u ulici Antifašističke borbe na Novom Beogradu, kod restorana Novak, ubijen čuveni advokat Dragoslav Miša Ognjanović koji je branio i šefa mafije Luku Bojovića…

Ognjanović je inače suprug bivše misice Sanje Papić, s kojom je u oktobru 2017. dobio ćerku. Ognjanović je od svoje poslednje supruge bio stariji 23 godine, a u ulozi roditelja se ostvario u prethodna dva braka.

Prije nego što je oženio Papićevu, bio je u u braku sa Plejbojevom zečicom Natalijom Mihić sa kojom je dobio sina Mihaila.

Ljubavna priča nekada najlepšeg beogradskog para krunisana je brakom 2007. godine. Natalija je tada bila mis “Plejboja”, a Ognjanović advokat o koga su se otimali klijenti, bio kandidat za poslanika SPS.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: PRIČA O EDU GARFILDU, OBIČNOM INSANU A TAKO VELIKOM ČOVJEKU, VOLONTERU... (foto)

Nakon što je saznala za smrt bivšeg supruga, Natalija nije želela da komentariše ubistvo bivšeg partnera.

Prema pisanju pojedinih medija u Srbiji, ubijen je Ognjanović bio jedan od branilaca nekadašnjeg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića pred Haškim tribunalom kao i njegove žene Mire Marković a bio je advokat Luke Bojovića i branilac Đorđa Prelića, jednog od optuženih za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona. .

Kako navode iz Hitne pomoći, ranjena osoba je prevezena u Urgentni centar, ali nije životno ugrožena. Beogradski mediji tvrde da je ubijen advokat Dragoslav Miša Ognjanović, a da je njegov sin ranjen.

Pucnjava se dogodila u ulici Antifašističke borbe oko 20.00 časova.

– Čula sam više pucnjeva i istrčali smo da vidimo šta se dešava. To nam je komšija iz prizemlja, danas smo ga vidjeli. ima i malu bebu – priča uznemirena komšinica.

Jedan od očevidaca ispričao je da je nakon pucnjave video muškarca obučenog u crno, sa kačketom, kako bježi sa mijesta zločina.

Policijske jedinice na Novom Beogradu zaustavljaju i pretresaju vozila i provjeravaju isprave sumnjivim prolaznicima.

Pucnjava se dogodila oko 19.30 sati, a povređen je i Ognjanovićev sin, koji nije životno ugrožen.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović Stanković sa"diplomatskim pasošem" pretresana duže od sat vrmena na aerodromu BEOGRAD... (foto)

http://iBalkan.net

TUGA SE NADVILA NAD SARAJEVOM: NA AHIRET PRESELIO MLADI POLICAJC KEMAL ALJIĆ…

Na području Općine Ilidža u nedjelju navečer samoubistvo je izvršio Read more

LP: Jezive prijetnje novinarima Gradske TV pravi rezultati izbora u Podgorici…

Liberalna partija oštro osuđuje prijetnje koje su dobili novinari Gradske Read more

Komentariši