SARAJEVO: Milić Vukašinović, oprostio se od tragično preminule kćerke Maje…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Maja je ukopana na gradskom groblju Bare, a na poslednjem ispraćaju u Sarajevu bio je prisutan veliki broj Milićevih kolega, prijatelja i poznanika…

SARAJEVO: Region, Crna Hronika, Putovanja, ponedeljak 30.06. 2018, 17:  39…SARAJEVO: Milić Vukašinović, oprostio se od tragično preminule kćerke, Maje…

Majina djeca nisu bila na sahrani jer je Milić želio da ih poštedi. Sahrani su prisustvovali, pored brojne porodice i prijatelja, i Mićine kolege Zoran Redžić, basista “Bijelog dugmeta”, pjevač Mladen Vojičić Tifa kao i Želimir “Čičak” Altarac.

Njenu majku Veru doveli su u invalidskim kolicima s obzirom da je nepokretna godinama. Majina mama još uvijek ne može da dođe sebi nakon gubitka kćerke jedinice.

Bilo je, kažu, vrlo potresno sve to gledati. S druge strane, Milić je stigao u pratnji sadašnje supruge Suzane, te nije on nije mogao sakriti tugu posebno nakon što su mu prijatelji početi izražavati saučešće.

– Ne postoje riječi koje bi opisale tugu. Bila je talenat ali je odabrala pogrešan put. Čuvat ćemo uspomene a naša bol neće proći – ovim riječima se Milić oprostio od kćerke.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 30. jul 2018. godine

Milić je stigao u pratnji sadašnje supruge Suzane i nije mogao sakriti tugu, posebno nakon što su mu prijatelji početi izražavati saučešće.

“Hvala vam što ste došli, ovo je veoma teško”, izjavio je Milić Vukašinović koji neprestano gledao u sanduk bez treptaja. Majinoj mami Veri, koja je veoma bolesna, pozlilo je u kapeli…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši