IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Esad Došljak: Nikada nisam vozio da se zabavim, uvek vozim da bih pobedio

AMK Novi Pazar trkački tim na čelu sa Evropskim šampionom Esadom Dosljakom mesecima nije imao odmora. Vodeće 1.mesto u Balkanskom otvorenom šampionatu i šampionatu R.Srbije su pokazatelj velikog zalaganja , profesionalizma i ulaganja u autosportu.

Corsa RS sa 1000 konja briljira na proteklih 5 .trka na Balkanu.

O ovim trkama razgovaramo sa Esadom Došljakom – Boletom koji je rekao – “Ovo je podstrek za još boljim radom, Uporedo sa neprestanim i skupim servisima na Corsi RS radi se i na poboljšanju rezultata u svetu brzine Audija RS4 sa 1500 konja.

Više od godinu dana do najsitnijih detalja auto se sprema pod nadzorom inženjera iz Finske i Slovenije.

Cilj je veliki i za njega se se neverovatno studiozno i brižljivo pripremamo već duže vreme jer želimo ostati na Evropskom tronu i oboriti sopstveni rekord iz Hokenhajma 8.059 sekundi.

Ja verujem u ovo što radim. Ja želim popraviti rekord i R.Srbiju prezentovati na najbolji mogući način. Moj tim od 6 .ljudi funkcioniše skoro perfektno. Radimo na automobilu do kasno u noć a ustajemo rano jer svi u imamo neke druge obaveze na privatnom planu. Teško je ali kad voliš možeś i moraš uspeti.

Čitaj još:   U Kraljevu uhapšen PAZARAC zbog teške krađe...

Nikada nisam vozio da se zabavim,uvek vozim da bih pobedio. Da je bitnije učestvovanje od pobede je za mene i moj tim netačna formula.Nikada se ne trkam bez velikog podstreka.

Corsu RS očekuju još 5 trka i odbrana kraljevskog trona. Put u Hokenhajm je planiran za 8.avgust a dani trke su tri dana kasnije 11 i 12 Avgust.

Svi veliki ciljevi su jako jako jako teški.

Hvala svima koji nas podržavaju u ovome što radimo.Hvala onima koji šalju na stotine lepih poruka podrške.Mnogo nam znače.”

Ovu trku za bodovanje i pozicioniranje Evropskog šampionata AMK Novi Pazar prema rečima Došljaka trebalo bi da finasira Grad Novi Pazar i oficijelni sponzor EYEMAXX.

Prilog pripremio:Senad Senko Župljanin

http://www.ibalkan.net/

 

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši