IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Esad Došljak: Nikada nisam vozio da se zabavim, uvek vozim da bih pobedio

AMK Novi Pazar trkački tim na čelu sa Evropskim šampionom Esadom Dosljakom mesecima nije imao odmora. Vodeće 1.mesto u Balkanskom otvorenom šampionatu i šampionatu R.Srbije su pokazatelj velikog zalaganja , profesionalizma i ulaganja u autosportu.

Corsa RS sa 1000 konja briljira na proteklih 5 .trka na Balkanu.

O ovim trkama razgovaramo sa Esadom Došljakom – Boletom koji je rekao – “Ovo je podstrek za još boljim radom, Uporedo sa neprestanim i skupim servisima na Corsi RS radi se i na poboljšanju rezultata u svetu brzine Audija RS4 sa 1500 konja.

Više od godinu dana do najsitnijih detalja auto se sprema pod nadzorom inženjera iz Finske i Slovenije.

Cilj je veliki i za njega se se neverovatno studiozno i brižljivo pripremamo već duže vreme jer želimo ostati na Evropskom tronu i oboriti sopstveni rekord iz Hokenhajma 8.059 sekundi.

Ja verujem u ovo što radim. Ja želim popraviti rekord i R.Srbiju prezentovati na najbolji mogući način. Moj tim od 6 .ljudi funkcioniše skoro perfektno. Radimo na automobilu do kasno u noć a ustajemo rano jer svi u imamo neke druge obaveze na privatnom planu. Teško je ali kad voliš možeś i moraš uspeti.

Čitaj još:   NOVOPAZARSKI CAREVI BRZINA PRED NOVIM IZAZOVIMA

Nikada nisam vozio da se zabavim,uvek vozim da bih pobedio. Da je bitnije učestvovanje od pobede je za mene i moj tim netačna formula.Nikada se ne trkam bez velikog podstreka.

Corsu RS očekuju još 5 trka i odbrana kraljevskog trona. Put u Hokenhajm je planiran za 8.avgust a dani trke su tri dana kasnije 11 i 12 Avgust.

Svi veliki ciljevi su jako jako jako teški.

Hvala svima koji nas podržavaju u ovome što radimo.Hvala onima koji šalju na stotine lepih poruka podrške.Mnogo nam znače.”

Ovu trku za bodovanje i pozicioniranje Evropskog šampionata AMK Novi Pazar prema rečima Došljaka trebalo bi da finasira Grad Novi Pazar i oficijelni sponzor EYEMAXX.

Prilog pripremio:Senad Senko Župljanin

http://www.ibalkan.net/

 

AMK Novi Pazar o planovima za ovu godinu: Nema razloga da uspehe ne ponovimo

O sportskim planovima Novog Pazara koji je poslednje dve godine Read more

SREBRO ZLATNOG SJAJA

AMK Novi Pazar EYEMAXX racing team imao je sjajan vikend Read more

HOKENHAJM PONOVO IZAZOV

Auto moto klub Novi Pazar EYEMAXX racing team i njegova Read more

Komentariši