IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HULIGANI, HARAJU PO SRBIJI: “Torcida”, demolirana i opljačkana pumpa…

Podsjetimo, hrvatski huligani, koji su juče krenuli put Sofije na utakmicu Lige Evrope između Slavije i Hajduka iz Splita, na auto- putu kroz Srbiju pravili su haos…

BEOGRAD: Region, Crna Hronika,Sport, četvrtak 02.VIII. 2018, 19: 59…DIVLJANJE HULIGANA, HARAJU PO SRBIJI: “Torcida”, demolirana i opljačkana pumpu…

Navijačka grupa “Torcida” iz Splita napravila je haos na pumpi “Mol” na auto- putu kod Vrčina, pošto su se tu zatekli na putu ka Sofiji, gdje je splitski Hajduk odigrao meč protiv Slavije. Kompanija “Mol Srbija” saopštila je da je servisna stanica u Vrčinu u potpunosti vraćena u funkciju i da je dostupna za sve korisnike..

Sa ovim najopasnijim huliganima, na putu kroz Srbiju zaustavili su se na pumpi u Vrčinu i svoj bijes iskalili uništavajući sve oko sebe, a pri tome su sve polomili i pokrali hranu i piće.
– Navijači nogometnog kluba Hajduk iz Splita uzeli su sinoć veću količinu pića iz prodavnice na benzinskoj stanici Mol u Vrčinu, i otišli ne plativši- rečeno je u MUP Srbije.

To se dogodilo sinoć, a kako je navedeno, na pumpi su nakon toga ispisali i grafite navijačke grupe pomenutog hrvatskog kluba i isprevrtali nekoliko kanti za smeće.

Čitaj još:   MAJKA SREBRENICE

Zaposleni su, kaže se u saopćenju, doživjeli neprijatnost jer se grupa navijača ponašala nasilnički, ali niko od ljudi koji su u tim trenucima bili na servisnoj stanici nije povređen.

“Treba napomenuti i da su se zaposleni ponašali profesionalno i u skladu sa internim upustvima za ovakve situacije, što je doprinijelo da ne dođe do većih incidenata na licu mijesta”, dodaje se u saopćenju.

Policija intenzivno radi na identifikaciji učesnika…

http://iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši