IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Mladići iz Srbije uhapšeni na Zakintosu zbog krađa…

Pozivajući se na grčki portal Imerazante, sajt prenosi da je policijska uprava Jonskih otoka saopštila je da su mladići ukrali 7.000 eura, nakit u vrijednosti od 4.000 eura, jedan ručni sat i mobilni telefon… 

ZATINKOS: Evropa, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivost, nedelja 05.VIII. 2018, 14: 59… Mladići iz Srbije uhapšeni na Zakintosu zbog krađa…

Otok Zakintos je danas vrlo popularno turističko odredište. … grčke prefekture Zakintos je grad Zakintos, koga lokalni stanovnici zovu i Kora…

Dva mladića iz Srbije od 20 i 22 godine, uhapšeni su na Zakintosu zbog sumnje da su počinili više krađa, objavio je sajt “Grčkainfo”…

Mladiće je policiji prijavio vlasnik apartmana u Laganasu, u kojem su oni odsjeli, a čija je kćerka jedna od pokradenih.

Portal navodi da je njoj ukradeno 7.000 eura iz turističke agencije, koja se nalazila u okviru kuće u kojoj su srpski mladići odsueli.

Prema tim navodima, policija je u apartmanu mladića pronašla 4.000 eura, sakrivenih u čarapama, zlatan nakit ukupne vrijednosti od oko 4.000 eura, ali i manje količine kanabisa.

Čitaj još:   OD ALKOHOLA SE LIJEČI VIŠE ŽENA NEGO MUŠKARACA: Nježniji pol platio skuplji ceh zbog korone, profil žena koje najčešće TRAŽE POMOĆ! (foto, video)

Takođe, odjeljenje za bezbjednost Zakintosa potvrdilo je da su mladići učestvovali i u drugim krađama, uključujući jednu u kojoj je turistima na plaži uradena torba sa novcem, mobilnim telefonom i ručnim satom.

Navodi se i da su tokom istrage ovi predmeti pronađeni u njihovoj sobi i vraćeni vlasnicima.

Daljom istragom utvrđeno je da su dva mladića iz Srbije, uz pomoć dva saučesnika, za kojima se i dalje traga, učestvovali i u krađi zlatare.

Uhapšeni mladići predati su u nadležnost tužilaštva otoka Zakintos…

http://iBalkan.net

PREDHODNO SE ŽALILI: Sarajlije koje su iz avlija izbacivale snijeg na ulicu, bit će kažnjene… (foto, video)

Prethodnih dana nakon što su vozila Zimske službe u Sarajevu očistila ulice, nekolicina Read more

NIKOLA Mugoša: Ne postoji ni teorijska mogućnost za istovremeno održavanje izbora u CRNOJ GORI…

Nakon što je predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović raspisala Read more

Komentariši