SKANDAL na aerodromu: PJEVAČICA IZ SRBIJE UNIJELA “BOMBU” U AVION…

Pjevačica Tamara Milutinovićje tačno objasnila zašto je morala da unese bombu u avion…

BEOGRAD: Region, Crna Hronika,Zabava utorak 07.VIII. 2018, 23: 52… SKANDAL na aerodromu: PJEVAČICA IZ SRBIJE UNIJELA “BOMBU” U AVION…

UNELA BOMBU U AVION, OBEZBEĐENJE ODMAH REAGOVALO: Srpska pjevačica izazvala SKANDAL na aerodromu! 
 
Pjevačica Tamara Milutinović je sa svojim muzičarem krenula na ugovorenu tezgu u Crnu Goru, pa je ponijela dio koji stoji na stalku za mikrofon, a koji je u obliku eksplozivne naprave i upravo zato ga muzičari nazivaju bombom, ali o tome nije razmišljala dok je pakovala kofere…
 
Prtljag je uredno predala na čekiranje i u predviđeno vrijeme se sa ostalim putnicima ukrcala na let. Umjesto da avion poleti, nastala je prava drama. Stjuardese su preko razglasa pozvale pjevačicu da hitno napusti letjelicu i da se javi obezbjeđenju i policiji, koji su je već čekali na izlazu. Putnici su se uzvrteli jer je bilo vruće, a let je zbog Tamare kasnio sat vremena.
 
“Vijerujete da mi nije nimalo bilo prijatno. Da sam znala, tu “bombu” nikada ne bih ponijela sa sobom. To nije bila eksplozivna naprava, već bomba koja se stavlja na stalak za mikrofon. Oko toga je nastala prava zbrka. Moj kofer je normalno prošao i u njega sam, pored osnovnih stvari- garderobe za nastup, obuće, šminke i ostalih potrepština, stavila i “bombu”, koju uvijek nosim na tezge. Nisam znala da će to biti problem, jer je u pitanju samo dio scenske opreme”, kaže Tamara.
 
Ona je objasnila i kako je rešila nepredviđenu situaciju. Pjevačica je tačno objasnila zašto je morala da unese bombu u avion.
 
“Obezbjeđenju sam objasnila da to nije prava bomba, ali i pored toga sam morala da je izbacim iz kofera. Ostavila sam je kod prijateljice. Bilo mi je krivo što su putnici čekali i proključali zbog mene. Izvinila sam se putnicima jer zbog mene sat vremena kasnio let”, završava Tamara.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 24. jun 2018. godine

Komentariši