IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BERLIN: Evakuisan aerodrom, sumnja se na bombu…

Zbog sumnje na bombu evakuisan aerodrom… Nakon što je zabuna rešena, vlasniku je dozvoljeno da nastavi svoje putovanje i dopušteno mu je da zadrži sporni predmet, prenosi “Independent”…
BERLIN: Evropa, Crna Hronika, četvrtak 09.VIII. 2018, 08: 58… BERLIN: Evakuisan aerodrom, sumnja se na bombu…
Obezbjeđenje berlinskog aerodroma Šenefeld, pomislivši da se u prtljagu jednog putnika nalazi bomba, evakuisalo je čitav aerodrom, međutim, ispostavilo da se da je u pitanju bio vibrator.

Ovo je treća potpuna evakuacija na nemačkim aerodromima u poslednjih 10 dana, zbog čega su aerodromska obezbjeđenja izložena kritici, kako navodi “Independent”.

U utorak su desetine letova otkazane na aerodromu u Frankfurtu, najvećem u Njemačkoj, kada se ustanovilo da je jedan putnik prošao u zonu za ukrcavanje bez prethodne bezbjednosne provjere.

Odmah nakon toga letovi su bili otkazani i putnici su morali ponovo da budu provjeravani.

Čitaj još:   BERLIN Dojče vele: Početak kraja Donalda Trampa???

Na minhenskom aerodromu 28. jula je otkazano 300 letova takođe jer jedan putnik nije prošao bezbjednosne provjere, zbog čega je više od 30.000 ljudi moralo je da promjeni svoje putne planove.

Putnik sa Šenefelda, za kojeg “Independent” kaže da je 31- godišnji muškarac koji je vibrator kupio svojoj djevojci kao poklon, takođe je morao da propusti svoj prvobitni let…

http://iBalkan.net

OPSADNO STANJE U BERLINU NAKON UBISTVA PAZARCA- VIDEO sa lica mjesta…

U PUCNJAVI koja se dogodila sinoć u berlinskoj ulici Milerštrase, Read more

Komentariši