Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj… Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko 13.15 u mijestu Bunjani kod Ivanić Grada dvojica policajca intervenisala su zbog prijetnji i nasilja u porodici, a povodom informacije Centra za socijalnu pomoć…

ZAGREB, IVANJIČ GRAD: Regija,  Vijesti, Crna Hronika , Zanimljivosti, petak 10.VIII. 2018, 21: 58…Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

NA LICU MJESTA Zatečen JE 55- godišnji muškarac koji je, kada je uočio policajce, ušao u kuću i zaključao se, a potom je izašao kroz prozor sa zadnje strane kuće i krenuo da bježi.

Kada su policajci krenuli za njim, počeo je prema njima da maše oštrim predmetom (prema prvim informacijama radi se o hladnom oružju), nakon čega su policajci upotrebili suzavac.

Čitaj još:   AKCIJA"ORKA": Pohapšeni AUTOMAFIJAŠI iz Sarajeva i Istočnog Sarajeva... (foto)

ISENTIFIKOVAN JE 55- godišnjak i nije prestajao s nasrtajem na policajce te je prema njima bacio oštar predmet koji je imao u jednoj ruci, dok je s drugim predmetom (prema prvim informacijama radi se o nožu) nastavio da nasrće prema policijskim službenicima.

Zbog toga je policajac, kako bi spriječio napad na sebe, zapucao iz službenog oružja, te je 55- godišnjak ranjen u nogu. Ljekarska pomoć mu se pruža u KB- u Dubrava, navodi zagrebačka policija…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši