IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj… Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko 13.15 u mijestu Bunjani kod Ivanić Grada dvojica policajca intervenisala su zbog prijetnji i nasilja u porodici, a povodom informacije Centra za socijalnu pomoć…

ZAGREB, IVANJIČ GRAD: Regija,  Vijesti, Crna Hronika , Zanimljivosti, petak 10.VIII. 2018, 21: 58…Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

NA LICU MJESTA Zatečen JE 55- godišnji muškarac koji je, kada je uočio policajce, ušao u kuću i zaključao se, a potom je izašao kroz prozor sa zadnje strane kuće i krenuo da bježi.

Kada su policajci krenuli za njim, počeo je prema njima da maše oštrim predmetom (prema prvim informacijama radi se o hladnom oružju), nakon čega su policajci upotrebili suzavac.

ISENTIFIKOVAN JE 55- godišnjak i nije prestajao s nasrtajem na policajce te je prema njima bacio oštar predmet koji je imao u jednoj ruci, dok je s drugim predmetom (prema prvim informacijama radi se o nožu) nastavio da nasrće prema policijskim službenicima.

Čitaj još:   IVAN Vuković: Vjerujem da nijesmo iznevjerili naše heroje i dali primjer onima kojima pripada budućnost ovog grada... (foto, video)

Zbog toga je policajac, kako bi spriječio napad na sebe, zapucao iz službenog oružja, te je 55- godišnjak ranjen u nogu. Ljekarska pomoć mu se pruža u KB- u Dubrava, navodi zagrebačka policija…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši