IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OTKRIO TAJNU NA RULETU: DOBIO OSAM MIL DOLARA, Sistem mu nepogrešiv!!!

POSVE JE Bio je običan čovjek, profesor i ljekar, koji nije mislio da je za kocku presudna sreća Rulet je, kao će reći iskusni poznavaoc kockarskih igara ili je to samo igra sreće…

MANILA:Svijet, Ekonomija, Zanimljivosti, nedelja 12.VIII. 2018, 15: 49…OTKRIO TAJNU NA RULETU: DOBIO OSAM MIL DOLARA, Sistem mu nepogrešiv!!!

IME mu je Ričard Vilhem Jarecki i postao je slavni i glavni ‘neprijatelj’ evropskih kasina tokom 60- ih i 70- ih godina prošlog stoljeća i to zato što je otkrio i razvio sistem u kojem je stalno dobijao. I bio je jako uspješan, zaradio je više od osam miliona dolara. Možda bi zaradio i više, ali uspjeli su otkriti kako radi i na kraju ga i zaustavili.

On je već dotada stekao pozamašno bogatstvo ali i veliki ugled i slavu i nakon toga svoju novu profesionalnu karijeru u SAD- u. Bavio se, uspješno, trgovanjem zlatom i srebrom, piše Njujork tajms.

Preminuo je nedavno, 25. jula u 86 godini u svom domu u Manili. Njegova supruga Karol Jarecki, kaže kako je uzrok smrti bila upala pluća.

Čitaj još:   MIODRAG Vlahović: “Crnogorski” amandmani suštinski izmijenjeni, naši se uopšte nisu pitali... (foto)

Ričard Jarecki nije bio tipičan uspješni kockar, onaj raskalašni ” bon vivant” koje možemo videti u filmovima. Bio je oženjeni i istraživač sa Univerziteta Hajdelberg u Njemačkoj i sasvim običan porodični čovjek.

1969. godine jedan australski dnevni list opisao ga je kao “prilično visokog i vitkog, tipičnog profesora sa zbunjenim pogledom i ružnim odjelom”…

 

izvor agencije / http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši