IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SVE SAME NEŽENJE: Zašto je toliko muškaraca samaca?

Muškarci samci obično se doživljavaju na dva potpuno oprečna načina – ili kao nepopravljivi zavodnici (manjina) ili kao ogorčeni ženomrsci (većina). Trećih, onih koji jednostavno nisu imali sreće u pronalasku odgovarajuće partnerice ima toliko malo da je to zanemarivo…

ISTANBUL: Svijet, Vijesti, Zanimljivosti, nedelja 12.VIII. 2018, 22: 59…SVE SAME NEŽENJE: Zašto je toliko muškaraca samaca?

Za prve je sve jasno, no što ćemo s ovim drugima? Novo istraživanje provedeno uz pomoć mreže Reddit i objavljeno u časopisu Evolutionary Psychological Science ponudilo je odgovor – da muškarci koji nisu u vezi u većini slučajeva za to krive nekoliko stvari. 
 
Profesor Menelaos Apostolou odlučio je na Redditu postaviti pitanje: “Dečki, zašto se samci?”, a dobio je čak 20 tisuća odgovora. Znanstvenici su zatim odgovore analizirali i klasificirali ih u 43 kategorije. 
 
Čini se da današnje društvo, ipak, stavlja pritisak i na savršen izgled muškaraca jer je među najčešćim razlozima muški rod naveo upravo svoj loš fizički izgled. Taj je razlog slijedilo nisko samopouzdanje i nedostatak truda, a mnogi su čak odgovorili i da ih muči nezainteresiranost za vezu. 

10 najčešćih razloga zašto su muškarci samci…

1. loš fizički izgled…

Čitaj još:   BAJKERI, TRAŽE DA Čuvaju muslimane na Zelandu tokom namaza...

2. nisko samopouzdanje…

3. manjak truda…

4. nezainteresiranost za vezu…

5. loše vještine zavođenja…

6. introvertiranost…

7. nedavan prekid veze…

8. loša iskustva u vezama…

9. nedostatak slobodnih žena…

10. pretilost…

Spadate li i vi u neku od navedenih kategorija???

izvor agencije / http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši