IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Preminuo na ulici, oživljavale ga medicinske setre u hitnoj NIJE BILO DOKTORA!

Medicinske sestre i tehničari pokušali su da spasu život 21- godišnjem mladiću, ali nisu uspJeli…

ZAGREB, ZAPREŠIČ: Hrvatska, Crna Hronika, Vijesti, ponedeljak 13.VIII. 2018, 07: 45… Preminuo na ulici, oživljavale ga medicinske setre u hitnoj NIJE BILO DOKTORA!

Mladić M. R. (21) preminuo je u nedelju u poslepodnevnim satima u Zaprešiću. Svjedoci navode kako je mladić mogao da bude spašen da je na odeljenju Hitne pomoći bilo doktora….

Kako prenosi Jutarnji.hr, M. R. je patio od astme, a u pomoć su mu prvi pritekli slučajni prolaznici. Nakon dolaska Hitne pomoći u kojoj, kako tvrde, nije bilo doktora, nesrećnog mladića oživljavali su tehničar, sestra i slučajna prolaznica koja je medicinska sestra, ali bezuspješno. Preminuo je na licu mjesta.

Njegova rođaka kaže da je u šoku i da je M.R. najvjerovatnije išao da prošeta psa, a stanovao je svega pet minuta od mjesta gde je izdahnuo.

Čitaj još:   JEZIV ZLOČIN, POTRESA CRNU GORU: DJEČAK ZLOSTAVLJAN, PA UBIJEN?!!

Do nesreće je došlo jučer oko 19 sati u ulici Stanka Vraza u Zaprešiću, a jedan od svjedoka koji mu je među prvima pristigao u pomoć, na društvenim mrežama opisao je što se dogodilo. Kaže da je mladiću pozlilo na ulici. On mu je, zajedno s još dvoje ljudi koje je naišlo, krenuo pomagati jer se mladić gušio.

http://iBalkan.net

Njujork: HUMANISTA Hajriz Brčvak posjetio u Njujorku čeka na operaciju mozga…

Humanista Harjiz Brčvak posjetio je dvadesetpetogodišnjeg studenta iz Crne Gore Read more

ERDOGANU KOMŠIJE NE DAJU MIRA: Upućene protestne note Grčkoj i SAD- u zbog vojnog gomilanja snaga koja podsjećaju na okupaciju…” (foto, video)

Svjesni smo da su stvarne namjere onih koji su grčke Read more

Čitaj još:   UHAPŠEN ZBOG ZELENE BOJE: Sanel MAHMUTOVIĆ, koji je oštetio ploču ratnog ZLOCINCA Mladića, oglasio se nakon puštanja na slobodu

Komentariši