ZVALI SU GA BEEBO Ukrao avion, izvodio vratolomije i bježao borbenim lovcima…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Njegova smrt i zadnji dramatični trenuci života, u kojima su ga pratili vojni zrakoplovi F-15 dok je letio prema zalazećem suncu, zapanjili su i rastužili one koji su ga znali…

Richmond (Virginia): Svijet, Crna Hronika, Vijesti, ponedeljak 13.VIII. 2018, 07: 45… ZVALI SU GA BEEBO Ukrao avion, izvodio vratolomije i bježao borbenim lovcima…

“Ja imam puno ljudi kojima je stalo do mene. Razočarat će ih kada čuju da samo ovo učinio.” Bile su to među zadnjim riječima koje je u petak navečer 29- godišnji Richard Russell uputio zračnom kontroloru u Seattleu prije nego što je s ukradenim zrakoplovom Horizon Aira, tvrtke kćeri Alaska Airlinesa pao na opustjeli otok u morskom tjesnacu Pudget.

Čitaj još:   Doktor Nestorović svojim tvrdnjama opet šokira region ... (foto)

Iako se govori o navodnom samoubojstvu, nije do sada objavljen nikakav dokaz njegove motivacije. Russell je tri i pol godine radio za Horizon Air, podružnicu Alaska Airlinesa, te je prošao sigurnosne provjere nužne da dobije dozvolu rukovanja prtljagom i čišćenja zrakoplova.

Zrakoplov koji je ukrao bio je Bombardierov Dash 8 Q400 koji je bio parkiran preko noći. Uzletio je s međunarodne zračne luke Seattle-Tacoma u 7.32 u petak i letio praćen vojnim zrakoplovima F- 15 dok se nije srušio u 8.47 na otok Ketron.

Jedan od Russellovih bivših kolega opisao ga je kao mirnog i omiljenog mladog čovjeka. U svom blogu Russell je napisao da je iz Key Westa u Floridi te da se preselio u Aljasku u dobi od 7 godina. Zatim se zatekao u Cos Bayju u Oregonu, gdje je 2010. upoznao ženu s kojom se vjenčao. Zajedno su tamo vodili pekaru tri godine, a zatim su otišli u Sumner, pregrađe Seattlea, kako bi bili bliže rodbini.

Čitaj još:   BRAVO, CRNADAK GA POZVAO U BANJA LUKU, NISU MU DALI U SRBIJU: Ministar vanjskih poslova Kosova Baget Pacolli!!!

U svom blogu prije dvije godine Russell je slavio svoj posao u Horizon Airu, a snimio je i neka svoja putovanja u Francusku, Meksiko i diljem SAD-a te ih objavio na YouTubeu u prosincu.

“U ovom razdoblju života uživamo istražujući što je više moguće, bez obzira je li to jednodnevni izlet na neku od destinacija Alaska Airlinesa, ili posjeta novom predjelu Washingtona”, napisao je.

Russell, izgleda, nije prošao nikakvu obuku za pilota.

 

http://iBalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *