IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Autobus se prevrnuo, jedno lice poginulo…

TREŽAK udes kod Banjaluke: Autobus se prevrnuo, jedno lice poginulo… Iz policije nam je potvrđeno da se saobraćajna nesreća dogodila oko 16 časova i da je saobraćaj obustavljen…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, Vijesti, Putovanja, Zanimljivost, utorak 14.VIII. 2018, 06: 39…Autobus se prevrnuo, jedno lice poginulo…

Jedno lice poginulo je u saobraćajnoj nesreći u banjalučkom naselju Radinjača, u kojoj su učestvovali autobus i škoda, saznaju mediji nezvanično.

Šest lica je povrijeđeno i prevezeno u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci

Naš izvor dodaje da je pet lica povrijeđeno. Kako saznajemo, nekoliko vozila hitne pomoći otišlo je na mjesto događaja.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 16 sati učestvovali su automobil “škoda” kojim je upravljao Siniša Janković (48) i autobus kojim je upravljao Novica Predojević (25), navode u Okružnom tužilaštvu Banja Luka.

Nezvanično saznajemo da će uviđaj voditi okružni javni tužilac.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Igor Cimeša zajedno sa ovlaštenim službenim licima Policijske stanice Banjaluka za bezbjednost saobaćaja.

Čitaj još:   NIKŠIĆ SE BRANI OD VELIKOSRPSKE HEGEMONIJE: Patriote protiv projekta ”srpskog sveta” i Vučićevih plaćenika... (foto i video)

Iz policije nam je potvrđeno da se saobraćajna nesreća dogodila oko 16 časova i da je saobraćaj obustavljen.

Prema riječima mještana, došlo je do sudara putničkog vozila i autobusa, a koji se potom prevrnuo.

Na mjesto događaja odjurili su i vatrogasci. Putnici su, saznajemo, uspjeli izaći iz autobusa koji se survao u kanal pored puta.

Po nezvaničnim saznanjima, život je izgubila žena, a izvor “Nezavisnih” sa mjesta događaja rekao nam je da je tijelo nesrećne žene zaglavljeno ispod autobusa.

U Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske u Banjaluci u toku je zbrinjavanje šestoro povrijeđenih u saobraćajnoj nesreći u naselju Radinjača kod Banjaluke, rečeno je Srni u UKC-u.

Pacijenti čiji su inicijali M.S. /66/, Z.S. /67/, B.M. /53/, N.D./55/, N.P. /25/ i S.J./38/ dovezeni su danas u 16.45 časova u Prijemnu hiruršku ambulantu sanitetskim vozilima Doma zdravlja Banjaluka, rečeno je u ovom centru.

http://iBalkan.net

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   Zašto je odluka o hapšenju PUTINA toliko pogodila VUČIĆA: Umalo se srušio i da li će uslijedi sankcije Rusiji iz BEOGRADA? (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši