BEOGRAD Olujni vjetar napravio haos, drveće padalo po autima, bašte kafića letjele po ulicama!!!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Beograd je večeras pogodio olujni vjetar koji je napravio haos u pojedinim djelovima grada…

BEOGRAD: Srbija, Vijesti, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivost, utorak 14.VIII. 2018, 22: 29…BEOGRAD Olujni vjetar napravio haos, drveće padalo po autima, bašte kafića letjele po ulicama!!!

U Ulici Goce Delčeva od siline vjetra palo je drvo, koje je teško oštetilo jedan parkiran automobil…OLUJNI VJETAR U BEOGRADU: Nosio sve pred sobom, lomio grane i obarao kontejnere!!!
NEVRIJEME ZAHVATILO BEOGRAD Jak vjetar OBARA DRVEĆE, na Novom Beogradu oštećen automobil, na Zvezdari PALA SKELA NA ULICU
 
Jak vjetar u Beogradu stvarao je probleme u saobraćaju, a u pojedinim dijelovima je i lomio grane.
Jako nevrijeme koje je protutnjalo Srbijom zahvatilo je i glavni grad oko 21 sat, a prema najavama meteorologa riječ je o kratkotrajnoj kiši. Međutim, jak vjetar napravio je haos, u pojedinim dijelovima grada oboreno je drveće, oštećen je i automobil, a na Zvezdari je srušena skela sa gradilišta zbog čega je taj deo grada u mraku. U Hitnoj pomoći navode da povređenih u nevrijemenu nema
 
Mediji javljaju da je vjetar olujne jačine napravio haos i u centru prestonice, gdje je protutanjao rušeći pred sobom sve na šta je stigao, a pored lomljenja grana drveća na udaru su se našle i bašte ugiostiteljskih objekata, u kojima je isprevrtan inventar. 
Najave Republičkog hidrometeorološkog zavoda su se potvrdile pa je Beograd zahvatila mijestimična kiša, praćena pojačanim sijeverozapadnim vjetrom i grmljavinom. U nekim dijelovima grada jak vjetar pričinio je i materijalnu štetu.
Okupljeni pričaju i da je u trenutku kada je skela pala tuda navodno prolazio i jedan automobil i da mu je dio pao na haubu, ali da vozač nije povređen.
 
U Beogradu će sutra biti oblačno i vjetrovito, povremeno sa slabom kišom. Duvaće umjeren do jak vjetar, koji će ujutro biti povremjeno olujni. Jutarnja temperatura biće oko devetnest, a najviša dnevna oko 30 stepeni C.
Čitaj još:   SADA Spojite prste i za samo 2 sekunde znaćete, da li vam prijeti rak pluća, test koji spašava život...
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši