NEW YORK Prva dama SAD- a broji dane do razvoda od Trampa…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Melania Tramp broji dane do razvoda od supruga Donalda Trumpa, tvrdi bivša zamjenica američkog predsjednika Omarosa Newman…

NEW YORK: Svijet, Vijesti,Putovanja, Zanimljivost, utorak 14.VIII. 2018, 10: 29…NEW YORK Prva dama SAD- a broji dane do razvoda od Trampa…

Bivša zamjenica američkog predsjednika Omarosa Newman smatra kako supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa, Melania, broji minute do isteka predsjedničkog mandata kako bi se mogla razvesti od njega…

Treća supruga kontroverznog milijardera Donalda Trumpa je poznati slovenački model. Melanija je rođena u socijalističkoj Jugoslaviji i sa 16 godina je počela da se bavi modelingom. Melanija je pozirala za mnoge magazine, ali posle braka je prestala da se pojavljuje naga ispred objektiva.

Čitaj još:   Erdogan: Vijeće sigurnosti nijemi posmatrač zločina u Siriji, baš kao što je bilo i u Bosni

Newman je u knjizi “Unhinged” (Van kontrole), koja treba biti objavljena, opisala dane provedene u Bijeloj kući. Ona se osvrnula na odnose u Bijeloj kući i između ostalog, tvrdi kako prva dama SAD-a Melanija bira odjeću kojom izražava pasivno-agresivni duh.

“Kada pogledate odjeću koju nosi Melania Tramp, vidi se da pobuna u stilu koja ima jedan cilj. Vjerujem da Melania svoj stil koristi da kazni supruga”, smatra Newman koja tvrdi kako Melania nosi određenu odjeću da ponizi supruga.

Newman tvrdi i kako je Trump, da bi ispravio vlastite greške, natjerao suprugu da ide u centar u kojem borave imigranti, zbog čega je Melania nosila jaknu na kojoj je pisalo ”I really don’t care” (zaista me nije briga).

Čitaj još:   TAČI OTKRIO KARTE, Tražiću pripajanje preševske doline Kosovu, neće biti modela RS

Također, bivša savjetnica tvrdi da je brak Trampovih na ivici i da se Melania želi razvesti čim završi mandat američkog predsjednika.

“Mislim da Melania broji minute do isteka mandata njenog supruga kako bi se mogla razvesti od njega”, napisala je Newman.

Newman je bila jedna od rijetkih Afroamerikanki u Bijeloj kući tokom Trampovog mandata. Podržavala ga je tokom izborne kampanje, a nakon što je izabran na funkciju američkog predsjednika, bila je i njegova asistentica.

Ona je u novoj knjizi u kojoj je opisala dešavanja tokom boravka u Bijeloj kući, američkog predsjednika opisala kao rasistu, a Tramp je to demantovao.

http://iBalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *