IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IDENTIFIKOVAN MLADIĆ čije je tijelo pronađeno na Banjici…

Nema sumnje da je u pitanju je ubistvo i policija i dalje vrši uviđaj. Komšije iz okolnih zgrada u blizini parka u kom se zločin dogodio kažu da nisu čuli ni pucnje, niti ikakvu buku, sve dok na lice mjesta nije došao veliki broj policajaca.

BEOGRAD: Srbija, Vijesti,Crna Hronika, Zanimljivost, srijrda 15.VIII. 2018, 18: 29… IDENTIFIKOVAN MLADIĆ čije je tijelo pronađeno na Banjici…

Beživotno tijelo muškarca Marka E. pronađeno je jutros oko 5.45 na javnom mjestu u Bulevaru oslobođenja kod broja 120.

– Ekipa je dobila poziv i odmah izašla na teren, ali su nažalost mogli samo da konstatuju smrt muškraca oko koga je bilo dosta krvi – potrvdio nam je Mirko Lutovac iz Hitne pomoći.

Prema njegovim riječima, Hitna pomoć je primila poziv jutros u 5.45, u kojem je rečeno da je osoba povređena u Bulevaru oslobođenja kod broja 128.

– Po dolasku na lice mjesta, međutim, dežurna ekipa je mogla samo da konstatuje smrt – kazao je Lutovac.

Čitaj još:   Bivši direktor BIA- a i karijerni diplomata  NEBOJŠA Rodić novi AMBASADOR Srbije u Crnoj Gori, zamjeniće Vladimira Božovića... (foto)

Prema njegovim riječima, doktorka koja se nalazila na licu mjesta kazala je da je oko tijela bilo mnogo krvi, te da zbog toga nije mogla da utvrdi da li mladi muškarac ima rane.

Policija je odnela tijelo, a iz MUP-a navode da je dalja istraga u toku.

Prema nezvaničnim saznanjima pored tijela muškarca proneđene su i čaure.

Nema sumnje da je u pitanju je ubistvo i policija i dalje vrši uviđaj. Komšije iz okolnih zgrada u blizini parka u kom se zločin dogodio kažu da nisu čuli ni pucnje, niti ikakvu buku, sve dok na lice mijesta nije došao veliki broj policajaca.

Policija je zatvorila sve prilaze parku kako bi obavila uviđaj i sačuvala eventualne tragove koji bi otkrili ubicu.

 

http://iBalkan.net

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši