IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STVARNO GODINE NISU VAŽNE: Bivši muž Tereze Kesovije ljubi 42 godine mlađu kao i Bebek, Kalember, Novković…

DAKLE Između Mire Ungara i njegova Sare razlika je od 42 godine, a slijede ih Bebek i Ružica s 34 godine dobne razlike…

ISTANBUL: Regija, Vijesti, Zanimljivosti, srijeda… 15.VIII. 2018, 09: 59…STVARNO GODINE NISU VAŽNE: Bivši muž Tereze Kesovije ljubi 42 godine mlađu kao i Bebek, Kalember, Novković…

KAŽE SE DA Godine su samo broj, barem ako pitate neke od parova koji su se našli na našoj ljubavnoj listi. Dok će neki tražiti ljubav s vršnjacima ili ljudima s nevelikom razlikom u godinama, oni drugi neće se obazirati, već će se prepustiti emocijama ne pitajući za brojke. Kad je prava ljubav u pitanju, ništa nije važno. Reći će vam to sigurno, primjerice, Željko Bebek ili Boris Novković.

Između seksi manekenke i Borisa stoji razlika od 25 godina. Dok je njoj tek 25 godina, njemu ih je točno 50. On iza sebe ima tri braka, a ona je nijedan. No, nedavno je Iris na svom Instagramu vezu s Borisom opisala sudbinskom i onom za cijeli život! Godine im za vezu nimalo ne smetaju. No dobro, ni Boris nije tipični 50- godišnjak.

Joško Lokas i Jelena Katarina Kapa…

Između manekenke i voditelja razlika je od 20 godina. Također iza sebe Joško ima bogato ljubavno i životno iskustvo, dok znatno mlađa Jelena neke stvari tek ima ispred sebe. Ipak, to ih nije spriječilo da uživaju u vezi već godinama. Samouvjereno je Jelena svojedobno izjavila da je s Lokasom to – to!

Čitaj još:   TURSKA ZATVARA ŠKOLE I KAFIĆE, ZA DANE VIKENDA UVODI POLICIJSKI SAT

Željko i Ružica Bebek…

Ljubav između obožavateljice i slavnog glazbenika počela je prije puno godina. Već su jako dugo zajedno, a razlika od 34 godine im nikad nije zasmetala. Dobili su tijekom braka i dvoje djece i s njima uživaju u obiteljskom životu. Vitalni glazbenik i danas ima nastupe, obožava jedriti i živi zaista energično pa sigurno i na taj način Ružica manje osjeća razliku u godinama između nje i njenog slavnog supruga.

Miro i Sara Ungar…

Apsolutni rekorder svakako je glazbenik Miro Ungar, čija je supruga Sara od njega mlađa čak 42 godine. Kada su se vjenčali njemu je bila 71, a njoj 29 godina. Ona je njegova četvrta supruga, s kojom se oženio na Havajima. Vratila je Ungaru mladost i energiju te se sjajno nadopunjuju.

VLADO I ANA…

Iako nisu više zajedno, velika razlika u godinama bila je i među ovim bivšim bračnim parom. Među njima je 30 godina razlike, a u braku su bili osam godina. Tijekom zajedničkih godina dobili su i sina, koji im je danas najvažniji i zbog kojeg su i dalje u sjajnim odnosima. Vlado je Ani velika podrška bio i dok je gradila svoju karijeru, a tako je ostalo do danas.

Čitaj još:   CIKOTIĆ: Još jedna PROVOKACIJA NACIONALISTA- Ukloniti neprimjerene transparente u HERCEG NOVOM...

 

(SB / 100posto.hr) / http://iBalkan.net

Milutin CEROVIĆ: Srpski DESPOT i gaulajter u pohodu na Crnu Goru… (foto)

Zašto se trenutni srpski autokrata toliko ostrvio na Crnu Goru? Read more

VIC DANA Što se to šapće tokom seksa kod nas i oko nas? (foto)

Šta se dogodi kad se malo usporedi što govore žene Read more

Dnevni horoskop za 5. decembar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

Komentariši