DANAS OBILNI PLJUSKOVI I GRMLJAVINA U BIH: Prognoza za naredna dva dana…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

U drugoj polovini dana u većem dijelu zemlje jači pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura zraka između 14 i 18°C, a najviša dnevna između 22 i 32°C…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, Vijesti, Zanimljivosti, četvrtak 16.VIII. 2018, 06: 39… DANAS OBILNI PLJUSKOVI I GRMLJAVINA U BIH: Prognoza za naredna dva dana…

Danas u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini sunčano prijepodne… Stabilnije vrijeme u većem dijelu naše zemlje očekuje se od 19. augusta, pa do kraja mjeseca.

četvrtak, 16.8.2018.
Biometeorološke prilike će biti povoljne što će pozitivno djelovati na većinu populacije. Tegobe kod hroničnih bolesnika i meteoropata će biti slabije izražene.

U petak u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Od sredine dana prema večernjim satima u većem dijelu zemlje pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura zraka između 14 i 18°C, a najviša dnevna između 25 i 32°C.

Čitaj još:   STRAŠNO, ISPOVJEST DJEČAKA MIGRANTA: Prošao sam torturu hrvatskih policajaca, tukli me, puštali struju ONESVIJESTIO SAM SE... (foto)

U subotu u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini prijepodne mala do umjerena naoblaka. Od sredine dana prema večernjim satima u većem dijelu zemlje jači lokalni pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura zraka između 14 i 18°C, a najviša dnevna temperatura između 25 i 33°C.

U nedjelju u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme s pljuskovim i grmljavinom. U Hercegovini prijepodne mala do umjerena naoblaka. U poslijepodnevnim satima lokalni pljuskovi i u Hercegovini. Jutarnja temperatura zraka između 14 i 19°C, a najviša dnevna temperatura između 24 i 34°C.

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši