IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR U BUJANOVCU: Potukli se SRBI I ALBANCI…

Zbog masovne tuče između Srba i Albanaca na turniru u malom fudbalu u Levosoju kod Bujanovca, na prepunom školskom stadionu prekinuta utakmica između ekipa Nesalce i Limarija Nisić…

VRANJE,BUJANOVAC: Srbija, Crna Hronika, Vijesti, Zanimljivosti, četvrtak 16.VIII. 2018, 14: 59…HOROR U BUJANOVCU: Potukli se SRBI I ALBANCI…

U masovnoj tuči Srba i Albanaca nije se znalo ko koga udara, međunacionalni obračun igrača i navijača bez političke pozadine.

U nezapamćenom boks- meču između više od 90 batinaša srpske i albanske nacionalnosti nije se znalo ko je koga pesnicama mlatio i nogama šutirao. Razbijeno je i raskrvavljeno tridesetak noseva i usijanih glava…

Tuča se dogodila bez prisustva pripadnika bujanovačke Policijske stanice. Poslije užasa u Levosoju, koji nije imao političku i međunacionalnu pozadinu, nije se saopštenjem oglasila Policijska uprava u Vranju.

Očevici tvrde da su se strasti na utakmici uskovitlale kada je fudbaler albanske ekipe Nesalce nogom u trku udario golmana srpkog tima Limarija Nisić.

Čitaj još:   SVJETSKO PRVENSTVO ZA RUKOMETAŠICE: Hrabre lavice Crna Gora pružila sjajan otpor od olimpijskih šampionki... (foto)

Kada je čuvar mreže reagovao i krenuo prema protivničkom igraču, nastao je pravi pakao. Golman ekipe nekoliko srpskih sela izvukao je deblji kraj, jer ga je u žestokom fizičkom obračunu jedan razjareni albanski siledžija udario i bacio u ogradu!

Da nije bilo razumnih, pametnih i uzdržanih ljubitelja loptanja na petoparcu na srpskoj i albanskoj strani, višeminutna tuča imala bi daleko gore posledice.

Manje je važno što je pištaljka arbitra označila kraj meča pri rezultatu 5: 3 za ekipu Limarija Nisić.

Mogo je važnije da državni organi ubuduće spreče ovakve incidente u Levosojua, kojih je i ranije bilo.

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši