IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANAS JELENA KARLEUŠA PUNI 40 GODINA: Svi samo pričaju o poklonima koje je dobila!!!

NA ŠIRIM PROSTORIMA Jelena Kaleuša važi za jednu od najpoznatijih pjevačica, a danas ima razloga za slavlje jer je napunila 40 godina…

BEOGRAD: Region, Vijesti, Putovanja, Zanimljivosti, petak 17.VIII. 2018, 12: 48… DANAS JELENA KARLEUŠA PUNI 40 GODINA: Svi samo pričasju o poklonima koje je dobila!!!

Folk diva je sa svojim ćerkama trenutno u Honkongu, gdje su posjetile diznilend, a jutros nije izdržala a da se ne pohvali fanovima čestitkom koju je dobila za rođendan od svojih mezimica…

Kako bi proslavila 40. u krugu porodice, Jelena Karleuša otputovala je u Kinu, pa će djevojčice Nika i Atina takođe i ostatak raspusta provesti sa tatom Duškom Tošićem. Odmah zatim, radiće na novom spotu pa se vraća za Beograd, gdje je čeka još poslovnih obaveza.

“Draga mama, sve najbolje za tvoj rođendan želi ti tvoja Nika i Atinu je opet boljelo d.pe”, napisala je Nika.

BROJNI Fanovi su oduševljeni i ne prestaju da joj šalju komentare, čestitke i najlepše želje za jubilarni rođendan.

Čitaj još:   MIODRAG Vlahović: CRNOGORCI odjednom postoje, a predsjednik dobija savjete da prihvati tri osnovna stava opozicije... (foto)

Do tada, izgleda da je odlučila da svakim novim trenutkom tamo provodenim baci mnogobrojne fanove na koljena! Pred fantastičnim pogledom na grad, pjevačica se fotografisala u bade mantilu, a njena figura podigla je temperaturu.

DAKLE, Jelena Karleuša važi za jednu od najstilizovanijih pjevačica na javnoj sceni, te svojim izgledom privlači veliku pažnju gdJe god da se pojavi.
 
Folk diva uživa u braku sa fudbalerom Duškom Tošićem, sa kojim ima dvije ćerke, Atinu i Niku. Ona se trenutno nalazi sa djecom u Honkongu, odakle je pozdravila fanove…

Muškarci su odlijepili kada su videli njene zgodne noge, ali sa grudi ne mogu pogled da skinu…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši