IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Bio u vezi sa udatom ženom, prošao kroz DŽEHENEM I PAKAO…

Ne budu samo žene nasamarene… Kada govorimo o preljubi, u glavi su nam uvijek žene koje pate dok čekaju da njihovi dragi ostave svoje zakonite žene i dođu da žive sa njima. Međutim, izgleda da i muškarci koji ulaze u veze sa udatim ženama prođu isto ili podjednako loše…

LONDON: Svijet, Vijesti, Zanimljivosti ponedeljak 20.VIII. 2018, 21: 39… Bio u vezi sa udatom ženom, prošao kroz DŽEHENEM I PAKAO…

Vuldridž kaže da, od prvog trenutka kad su se sreli na jednoj zabavi u Londonu, među njima su se stvorile iskre, zasmejavali su jedno drugo i otkrili zajedničke interese. Kako je napisao, nema običaj da posmatra ženske ruke kako bi otrkio da li nose burmu, pa tako nije to provjerio ni kod ove dame.

Lauren mu se javila i predložila mu da joj skuha večeru u svom stanu. Našli su se na piću i tad je već bio svjestan da je udata, ali nije se petljao dalje u tu priču, posebno zato što je bila majka osmogodišnjeg sina Džejka. Međutim, na trećem sastanku ni jedno ni drugi nisu mogli odoljeti.

„Veza je vrlo brzo postala fizička. Osjećali smo se posebno, a ja sam imao osjećaj kao da sam je čekao cio svoj život. Obožavao sam njen sramežljivi osmieh kad bi joj dao kompliment, obožavao sam kako je mirisala i kako je izgledala kad bi se iz ozbiljne žene transformisala u zaigranu djevojčicu. Uživao sam kad bi mi zaspala na prsima”, napisao je Maks i dodao da su se sastajali otprilike jednom sedmično, kad god je bila u Londonu. Lauren je inače radila za TV producente, a nalazili su se nakon što bi joj završili sastanci. Imala je stan koji su joj roditelji kupili prije nego što se udala i koji je zadržala.

Govorila mu je da više ne može da podnese da bude u istoj prostoriji s njim, a zbog toga se on osjećao istovremeno posebno i krivo.

„Bilo je trenutaka, dok sam je gledao s čašom vina u ruci ili kad bismo se probudili zajedno, kad sam mislio da sam najsrećniji čovijek na svetu. Trenuci koje smo provodili zajedno činili su se jedini ispravni. Tako da bih ponekad zaboravio da je udata”, rekao je Vuldridž.

Čitaj još:   MALO, DO TRAGEDIJE U BIH: Dječak, htio skočiti sa žičare, objesio se o svoju kapuljaču (video)

Ipak, s vremenom je sve češće osjećao tu činjenicu. Prsten ga je neprestano podsjećao da se vraća kući drugom muškarcu. Uskoro više nije mogao da je nazove ili da joj piše kad god je htio. Sastanke su planirali sedmicama unapred.

U jednom trenutku je pitao spava li još uvijek s mužem. „Šališ se? Pa ja sam udata žena. Oženjeni ljudi ne spavaju zajedno“, odgovorila je.

Bilo mu je drago, ali je htio da njihova veza postane zvanična, da je upozna sa roditeljima i prijateljima, da upozna njenog sina…

Kako su mieseci prolazili, Maks je dobio rezervni ključ od njenog stana i dozvolila mu je da ostavi rezervnu majicu tamo. Ponekad mu se činilo kao da želi da joj muž sazna, a ponekad je bila oprezna do krajnjih granica. Pitanje razvoda nikad nije postavljao jer se bojao da će je izgubiti, a ona je svaku rođendansku čestitku završavala riječima „čekaj me“, a božićnu pitanjem: „Da li je ovo poslednja godina koju provodimo odvojeno?“

“Kako sam se bavio putopisima, puno sam putovao. Možda sam nesvjesno zbog toga i pristao na vezu s udatom ženom jer se uklapala u moj haotični životni stil. Ali bio sam spreman na kompromise. Bio sam spreman da čekam da joj sin završi školu ako je to htjela. Bio sam spreman na to da nemam sopstvenu djecu ako je to značilo da ću biti s njom. Mislio sam puno puta koliko se žena našlo u ovoj situaciji koje su čekale polu- partnere da ostave svoje supruge. Kao ljubavnik imate ovo najbolje od braka – smijeh, zabavu, seks. Međutim, falilo mi je emocionalne bliskosti, onog divnog osjećaja gubljenja vremena s nekim i osjećaja sigurnosti. Zapravo sam znao da zaslužujem više, ali sam se bojao da takvu hemiju neću naći ni sa kim drugim”, iskren je Vuldridž.

Uprkos tome što je za to vrijeme upoznavao žene koje su pokazivale interes, slobodne, koje su se i njemu svidjele, ostao je vjeran Lauren. Koliko god je volio, bio je u iskušenju da prekine vezu.

Čitaj još:   ZDRAVKO Krivokapić: Miki, očekivano si dobio mandat... (foto, video)

I onda, jednog ljetnjeg dana nakon devet godina stigla mu je poruka od Lauren: „Maks, imamo divnu hemiju, ali meni je potrebno više od onoga što mi ti možeš pružiti.“

Savketovala mu je da nađe neku mlađu i ima svoju djecu. Bio je u potpunom šoku, a najviše ga je šokirala zadnja rečenica – našla je nekog drugog.

Više se nikad nije čuo s Lauren. Umjesto toga, tri godine nakon raskida, odlučio je svoju priču da podijeli s drugima. Piše i knjigu o njihovoj vezi i kako se emocionalno oporavio od svega. Ponovno izlazi, a samom sebi je obećao da u sledećoj vezi želi nedelje i ponedeljke bez skrivanja i sve one dosadne trenutke koje parovi uzimaju zdravo za gotovo.

„Dva mjeseca nakon što je Lauren raskinula vezu, pronašao sam mejl njenog muža i poslao mu poruku da li je to stvarno on. Iznenadio me i odgovorio. Tad sam mu sve rekao. Više se nismo čuli”, završava Vuldridž…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši