PREPUCAVANJE U SRBIJI: “Premijerka zanemela”; “Brnabić: Vuče, neću u tvoje blato”

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

“Neću Vuče u tvoje blato”, tako je premijerka Ane Brnabić odgovorila na nove tvitove šefa Narodne stranke Vuka Jeremića.

Jeremić je to što premijerka nije odgovorila na njegove prethodne tvitove protumačio, najnovijim – “premijerka zanijemela”.

“Poslije žestokih odgovora na moje komentare o korupciji, @anabrnabic je zanemela na dokumenta kojima sam to potkrepio. Nije znala da postoje? Ili je stigla packa od šefa da se mane direktnog dijaloga sa mnom, jer joj tu neminovno sledi deblji kraj? Šta god da je, bedno je”, napisao je Jeremić na toj društvenoj mreži.

Ubrzo je uslijedio odgovor premijerke Srbije: “Vuče, izvini, ali ja ne mogu da se valjam u ovom blatu sa tobom…”, napisala je Brnabićeva na svom nalogu na Tviteru.

Čitaj još:   VUK NE PUŠTA VUČKA: "Nakon Kosova, sljedeća žrtva biće, RS"!

Premijerka je dodala i da nema vremena, koliko god to bilo zanimljivo i koliko god joj je primamljivo da mu odgovori na svaku laž i uvredu. “Čoveče, da li si ti uopšte svestan u kakvom stanju ste zemlju ostavili i šta sada sve treba uraditi?”, navela je Brnabićeva.

Jeremić je u odgovoru napisao još dva tvita, a u jednom kaže da bi premijerka trebalo da mu se obraća sa “vi”.

On je, inače, predsjednicu vlade početkom mjeseca nazvao “kreaturom”, koja se, po njemu, sticajem okolnosti našla na toj poziciji.

U polemici koju je Jeremić započeo početkom ove sedmice, aluzijama na navodne sumnjive poslove porodice Brnabić, premijerka je poručila Jeremiću da nije ona, nego on dobio 200.000 dolara od katarske ambasade u Berlinu i da treba da objasni zašta je dobio taj novac.

Čitaj još:   STIŽE NAJTOPLIJE LJETO: Pustinjska klima, čak i meterolozi nemaju dobro obavještenje... (foto)

“Vuče, čestitam ti na još jednom muškom i junačkom napadu. Nešto si ti ipak pogrešio… Nisam ja dobila $200.000 od katarske ambasade u Berlinu, nego ti. A, što se lopovluka i korupcije tiče, ti i tvoje kolege neprevaziđeni ste u savremenoj srpskoj istoriji. Aj’ ostaj mi zdravo!”, napisala je Brnabićeva odgovarajući na Jeremićev tvit.

izvor:slobodna bosna.ba

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *