IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANAS Sunčano i toplo tokom dana, popodne lokalani pljuskovi…

Danas će u Bosni i Hercegovini prije podne preovladavati sunčano vrijeme. U jutarnjim satima po kotlinama u centralnim i istočnim područjima Bosne će biti magle i niske naoblake. Usljed razvoja konvektivne oblačnosti od sredine dana prema večernjim satima prognoziraju se lokalni pljuskovi i grmljavina…

SARAJEVO: BiH, Putovanje, Vijesti… četvrtak, 23.VIII. 2018, 07: 08…DANAS Sunčano i toplo tokom dana, popodne lokalani pljuskovi…

REGION BALKANA U KOME SE DANAS Vrijeme neće bitnije mijanjati u odnosu na prethodnih nekoliko dana…

Početkom septembra prognozira se stabilnije vrijeme, ali i dalje uz slabe mjestimične padavine. Period ugodnih ljetnih temperatura prognozira se od 20 do 25 augusta. Prognozirane jutarnje temperature u Bosni kretat će se od 15 do 20, na sjeveroistoku Bosne od 17 do 22 stepena, a u Hercegovini od 20 do 25 °C.

četvrtak, 23.08.2018.
Nastavlja se razdoblje povoljnih biometeoroloških prilika. Većina ljudi će biti dobrog raspoloženja, a osjetljive osobe trebaju posvetiti pažnju zaštiti od UV zračenja.

Čitaj još:   VRIJEME, SUNČANO I SVE TOPLIJE DO SRIJEDE, A ONDA: Temperatura do 28 stepeni, pa onda... (foto)

petak, 24.08.2018.
Biometeorološka prognoza će biti povoljna stoga se kod većine populacije ne očekuju tegobe vezane za vrijeme. Hroničnim bolesnicima i meteoropatima je zbog vrućine preporučljivo izbjegavati teže aktivnosti i preduzimati mjere zaštite od vrućine i štetnog sunčevog zračenja.

Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 14 i 18°C, na jugu zemlje od 20 do 24°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 28 i 34°C, na jugu zemlje do 36°C.

U Sarajevu prije podne sunčano. Više oblačnosti u drugoj polovini dana.

Najniža jutarnja temperatura zraka oko 15°C. Najviša dnevna temperatura zraka oko 29°C…

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši