IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POPOVI MASOVNO ULAZE U POLITIKU…

Interesantno je da je ovo novi upliv svještenstva u politiku, nakon što se iguman Dečana Sava Janjić angažovao kao portparol Dragana Đilasa…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Putovanje, Vijesti… četvrtak, 23.VIII. 2018, 22: 28…POPOVI MASOVNO ULAZE U POLITIKU…

Velimir Ilić najavio da će u septembru promovisati “novu desnicu”, stranku čiji “savjetnici” će biti on, Matija Bećković, ali i dva svještena lica- Amfilohije i Atanasije.

Interesantno je da je ovo novi upliv svještenstva u politiku, nakon što se iguman Dečana Sava Janjić angažovao kao portparol Dragana Đilasa.

Janjić je u poslednje vreme dao više skandaloznih izjava, pa ostaje da se vidi kako će se ponašati “nova desnica” sa “savetnicima” iz istog sveta

U nizu skandaloznih istupa, uključujući i cijelivanje krvavih ruku vojnika terorističke OVK u zagrljaju krvnika Agima Čekua, nacionalist.rs otkriva još nekoliko ispada iza kojih stoji otac Sava Janjić, poznati promoter kosovske nezavisnosti.

Čitaj još:   Đukanović: Donio sam ukaze o opozivu osam ambasadora, NEKA JAVNOST SUDI, MISLIM DA JE POSRIJEDI REVANŠIZAM

Da simpatije prema terorističkim vlastima kvazi države Kosovo, ali i nezavisnosti pokrajine nisu ništa novo, potvrđuje i intervju koji je otac Sava dao za Nezavisnu svetlost u julu 2000. godine, u kojoj tvrdi da Kosovo može opet u nekom obliku biti dio Srbije, “ali nikako kao ranije, kroz potlačivanje i kolonijalni odnos Beograda”!

Već tada on počinje da govori o potrebi da se “grade veze između Srbije i Kosova na demokratskim osnovama”, odvajajući te subjekte kao dva odvojena i ravnopravna, uz napomenu da će “svakako biti integrisani u moderno građansko evropsko društvo”…

http://iBalkan.net

Dnevni horoskop za 27. septembar 2022…

Za isti dan se predviđa da Blizancima slijedi im ljubav, Read more

ŽESTOKO U “UTISKU NEDELJE”: Izabela Kisić pitala Muharema Bazdulja je li u redu da Porfirije prekraja granice i odlikuje Šešelja i Vučelića- nije joj odgovorio! (foto, video)

"Eto, sad će ona mene učiti šta je bilo u Read more

Čitaj još:   DRITAN na nevaljale građane krenuo policijom: I ti si na spisku... (foto)

Komentariši