IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SUTOMORE: Napada na šetalištu, mladić iz Srbije u kritičnom stanju…

Državljanin Srbije, S. N. (28) iz Rume, u kritičnom je stanju od posledica povreda u incidentu koji se dogodio na sutomorskom šetalištu.

SUTOMORE: Crna Gora, Crna Hronika, Putovanje, Vijesti… četvrtak, 23.VIII. 2018, 21: 28… SUTOMORE: Napada na šetalištu, mladić iz Srbije u kritičnom stanju…

Iz bolnice su obavestili službenike Centra bezbjednosti Bar, a mladić je hitno prevezan u Urgentni centar podgoričkog Kliničkog centra, a zatim i prebačen u jedinicu intenzivne njege gdje se i dalje nalazi u stanju kome.

Policija je privela na saslušanje prijatelje povređenog mladića, kako bi utvrdili okolnosti prilikom kojih je nastala povreda.

Tokom saslušanja u kancelariji, inspektori su primetili da i njegov drug ima povrede vilice koje je pokušao da prikrije, pa su došli do njegovog priznanja da se incident nije dogodio usled pada, već prilikom napada na sutomorskom šetalištu…

Kako saznaju, ovi mladići su pijani udarali boksersku krušku kada su naišla dva nepoznata mladića i jedan od njih je pesnicom udario prvo S. N., a onda i njegovog druga.

Od siline udarca mladić je pao i udario glavom od pločnik. Međutim, uprkos bolu koji je osjećao otišao je u apartman i legao da spava, a na putu do apartmna je više puta povratio…

Čitaj još:   TUGA ZBOG PRERANO UGAŠENE MLADOSTI: U stravičnoj saobraćajnoj nesreći život izgubila dva prijatelja FAHRUDIN I AMEL...(video)

Rano jutros je prijatelj pokušao da probudi mladića i nije uspio, video da je S. N. bez svijesti, nakon čega je odmah pozvao hitnu pomoć.

O slučaju je obavešteno Više državno tužilaštvo u Podgorici koje je pokrenulo uviđaj, a policija intezivno radi na identifikaciji momka koji je S. N. i njegovom drugu nanio povrede na barskom šetalištu…

http://iBalkan.net

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši