IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BEČ Zbog razvoda sijevali noževi među našim…

Porodični savjet dve romske porodice, ticao se žene (32) koja želi da se razvede od svog tri godina starijeg muža. Sastanku je prisustvovao i novi momak žene koja hoće da se razvede, Branko R. (24), koji je u sukobu izboden i koji se nalazi u životnoj opasnosti…

BEČ BiH, Zanimljivosti, Crna Hronika, Vijesti… petak, 23.VIII. 2018, 08: 19… BEČ Zbog razvoda sijevali noževi među našim…

U Beču je izbila tuča između dvije romske porodice porijeklom iz Srbije, koje su se okupile da riješe porodične probleme. Ubrzo je došlo do svađe, pa tuče pesnicama, a onda su sijevali i noževi. U sukobu je učestvovalo oko 50 osoba, u 12. bečkom okrugu, tokom pokušaja da riješe porodični spor, odnosno razvod…

– Tokom rasprave oko 50 ljudi, jedna grupa je napustila lokal. Međutim, na ulici je došlo do masovne tuče. Tokom sukoba nožem je izboden Branko R. koji je dva puta uboden u pluća. On je bio pozvan da dođe na porodični savjet, smatrajući da može da doprinese mirnom rešavanju spora oko razvoda. Motiv za svađu i tuču je pitanje ko će od roditelja dobiti starateljstvo nad troje djece, a spekuliše se da su postojali i neki novčani zahtjevi – kažu u lokalnoj policiji.

Čitaj još:   BANJA LUKA Uhapšen zbog napada na kolegu...

OBRAČUN I U NJEMAČKOJ…

Policija u njemačkom Pforhajmu traga sa svedocima i žrtvama masovne tuče koja se odigrala na ulicama ovog grada u pokrajini Baden- Virtemberg.

Prema izvještaju u koji su mediji imale uvid, najžeći sukob između aktera okršaja, među kojima su bili Njemci, Srbi, Albanci s Kosova i Rumuni, odigrao se u Klingel parku u sijevernom dijelu grada, a tom je prilikom jedan mladić je teže povređen.

Povod za svađu i tuču još se ne zna, a izjave o tome, prema policijskom saopštenju, “razlikuju se koliko i nacionalnost onih koji su u sukobu učestvovali”.

Zasad policija pretpostavlja da je do sukoba došlo zbog toga što je jedna grupa mladića uznemiravala i vređale dvije djevojke kojima su u pomoć priskočili prijatelji.

Kako se saznaje, žena oko koje je izbio spor je optužila muža da je izbo njenog novog momka, nakon čega je suprug uhapšen. Tokom saslušanja u policiji, on je i priznao da je nožem izbo svog suparnika.

– Izjavio je kako je želio da ubije novog momka svoje supruge. Kako je rekao “ukoliko umre ne bi bio nesrećan” – kažu u lokalnoj policiji.

U tuči je lakše povrede zadobilo više osoba. U pitanju su masnice i ogrebotine, a većina je odbila pomoć Hitne pomoći koja je ubrzo stigla na miesto sukoba. Da bi smirili razuzdane strasti, policija je poslala 16 patrola, sa 30 čuvara reda i nekoliko policijskih pasa.

Čitaj još:   Osmani: Dok se SRBIJA približava RUSIJI mi tražimo članstvo u NATO...

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši